Kan knapp förstå att det är sant

Hej ❣️
Idag har vi firat våran älskling från morgon till kväll. Jullis fyller 12 år idag. TOLV ÅR. Alltså va? När blev hon så stor? Skrämmande vad tiden går snabbt. ❤️ Jag är så hjärtans glad att jag får ha henne i mitt liv och att jag får dela dagarna med henne. Klokare, modigare och starkare personlighet får man leta efter.. hon besitter förmågor som många vuxna saknar. Jag är så stolt över henne, att hon alltid vågar säga vad hon tycker och tänker oavsett vad andra säger. Att hon alltid vågar stå upp för andra och sig själv. Det är en så otroligt fina egenskaper. ❤️
Vi började dagen med att gå upp och sjunga för henne.

Väldigt tidigt, Dellis sov fortfarande ❤️ Men hon var med och sjöng vid frukosten istället. ??
Efter att jag lämnat Duni åkte jag hem till Malin. Vi gick en lång prommis i det härliga höstvädret. ?? Så skönt! Sen kröp vi upp i soffan hemma hos henne och drack kaffe.

Sen åkte jag hem och jobbade. Efter lunch åkte jag in till stan, gick in till Tre generationer och hittade massa fint till Joulines rum. Vill göra om lite där inne. Planen är heltäckningsmatta och att måla om men så länge piffade jag till det med nya gardiner, ny lampa, spegel och ljuslyktor + vas. Sååå mycket fint ???
När jag stod där inne så kom Sofia ☺️ Vi gick och köpte tårta och en varsin take away kaffe. Åter igen, Så härligt väder! ☀️
Åkte hem och ställde allt nytt i ordning på hennes rum, lagom tills att hon kom hem blev jag klar. ❤️

Hon blev så nöjd ? förutom det så fick hon utav oss ett par skor hon länge önskat sig, en resa till Wien ( till sina bästisar som bor där ), böcker och en ny sovmask. ❣️
Mamma & Nenne kom direkt efter att Jullis kom hem. Pappa var borta på jobb. Sen har det ramlat in vänner och familj hela kvällen. Världens bästa. ❤️
Bästa känslan att få natta sin väldigt nöjda nu mera 12 åriga dotter.. ❤️ Nu sover alla här hemma, förutom jag och Dellas assistent. Meeeen jag känner att det börjar bli tungt att hålla ögonen öppna nu.
Så vi hörs i morgon igen..
Puss

Puss Ditte

3 kommentarer om “Kan knapp förstå att det är sant

  1. Mathilda says:

    Wow vilka fina paket! Kan inte du tipsa om var du hittar så fina inslagningssaker? 🙂 stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.