Kärlek för mig

är inte en massa dyra saker.. näää kärlek för mig är att David lagar en god middag, låter mig ta en lång varm dusch medans han fixar i köket.. eller att han tar natten med Duni så jag ska få sova lite. Eller att han går upp lite tidigare än mig och fixar morgon kaffet.. Ni vet de där små sakerna i vardagen. Det är kärlek ❤️??
Visst är jag en sucker för fina saker, paket och blommor.. vem är inte det? Men till tjuvens och sist så är det bara saker. Jag älskar honom för just de där små grejjerna som han gör för mig i vardagen. För att han gett mig de finaste gåvorna i livet, våra barn. Och för att han får mig att känna mig som den finaste och viktigaste personen i hela universum.
Tack älskling, för mig är du finast i livet ❤️ min bästa person❣️

Idag har vi bara myst, Duni och jag gick en lång prommis efter frukosten.. sen sov hon ute i vagnen i nästan 2 timmar. När hon vaknade åkte vi till Lillasyster, plockade upp henne och åkte sen till steninge slott för att möta upp mamma. Vi åt godaste lunchen på läääänge, så mysigt att få hänga med dem ❤️ Kollade lite på Posh living och fikade sen efteråt, godaste och kladdigaste kladdkakan med en perfekt vispad grädde till ? kramades hejdå och åkte sen hem. Jag hann fixa fram Jullis och Dellas present och strö hjärtan över bordet innan Jullis kom hem.

Mina älsklingar, finaste trion i hela livet. ??❤️❤️❤️
Tänk att både Jullis och Della var ljusa när de var små.. inte lika ljusa som Duni men ändock väldigt ljusa om man jämför med nu ??❤️
Mamma kom förbi med alla ❤️ dag presenter till oss mamma från henne och pappa ❤️ världens bästa är dom.

När David kom hem så kom Della rullandes med ett knippe röda rosor, en chokladask och ett kort. Jag orkar inte så fin ?❣️ lilla älsklingen. Och hennes fina assistenter som hjälp henne att köpa så fint till oss.❤️❤️❤️❤️
David lagade färsk pasta med hummer och god sås, drack ett glas champagne till det och firade det fina i livet. Mest att vi har varandra och att Della är hemma igen. ❤️❤️❤️❤️❤️
En till dag fylld med kärlek från början till slut. ??
Hoppas att ni haft en mysig dag❣️ varmaste kramen till dig.

Puss Ditte

En kommentar om “Kärlek för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.