Kärlek övervinner allt

Solen har skinit hela dagen, luften har varit sådär härligt krispig och det är måndag. En fin måndag och den sista dagen i oktober. Vi började dagen med vårat 3dje ultraljud. Visst är det så, att kärlek övervinner allt! Även de jobbigaste rädslorna går att övervinna tack vare kärlek. Sååå klart har jag varit rädd, livrädd och med konstant panik över att faktiskt våga att vara gravid igen efter allt vi gått i genom. Samtidigt som jag faktiskt vågar vara glad, försöker tänka att man kan inte ha varit glad i onödan. Därför har vi också väntat fram tills nu med att berätta något överhuvudtaget, men nu så.. känns det som att det är tryggt och även då går att dela med sig utav den finaste hemligheten jag haft. Vecka 20 går vi in i nu, ja jag är alltså gravid ?❤️?? Och om allt går som det ska ( vilket det ska!!! ) så kommer det en redan nu väldigt väldigt efterlängtad och älskad bebis i slutet av Mars. Vi Längtar så tills du är här lilla älskling.
IMG_3659 IMG_3660 IMG_3663

Puss Ditte

48 kommentarer om “Kärlek övervinner allt

 1. Jessica says:

  Men Gud så fantastiskt! Har följt dig ganska länge nu men brukar aldrig kommentera. Men nu kunde jag inte låta bli, stort Grattis! ?

 2. Jenny says:

  Men åh vad roligt!! Stort grattis!!! Det är inte lätt, jag vet, jag är gravid i v. 12 efter att ha förlorat en liten i v. 21 tidigare i år. Så svårt men man måste våga lita på att kärleken alltid är värd det. Både för hjärtan vi inte få ha hos oss och de som vi får behålla! Massa kramar!

 3. Linda Liljeblad says:

  Å mitt hjärta slog dubbelslag när du visade detta på instagram . Jag har precis haft ett sent missfall o känner sånt hopp när jag ser att ni är på banan igen. Längtar tills vi är där oxå. O så fint du skrev det. Att kärleken måste överväga rädslan. Så måste det bara va !! All lycka till er o er fina familj ❤️

 4. Victoria says:

  Åh, jag blir alldeles rörd och tårögd.
  Stort, stort grattis från botten på mitt hjärtat.
  Så underbart, stort grattis till den finaste gåvan man kan få.
  Kramar ❤️

 5. Johanna says:

  Åh vad jag är genuint lycklig för din skull! Har följt dig länge och beundrar verkligen er styrka som familj! Jag håller alla tummar och tår för att ni ska få en alldeles perfekt liten bebis!

 6. Emiloa says:

  GRATTIS ??? Spännande! Hoppas du kan njuta ordentligt. Jag väntar mitt andra barn och behöver förhoppningsvis bara längta i 2 veckor till 🙂

 7. Lisa says:

  Detta gjorde mig otroligt glad. Stort grattis och jag håller alla tummar för er och den lilla. Så glad för er!

 8. Stina says:

  Stort grattis! Håller tummarna för att du får må bra och att allt går bra för er! Kramar

 9. Petra says:

  Underbart! Stort grattis! Följt din underbara blogg en längre tid och gläds verkligen med dig och din fina familj. Jättesöt liten bula du fått. Kram från Helsingborg??

 10. Angelica says:

  Hej! Jag brukar faktiskt aldrig kommentera på bloggar, instagram osv, men nu är jag bara tvungen! ? Jag hamnade av en slump här inne på din blogg nu i helgen, först var det för att jag blev så otroligt inspirerad av din stil och din inredning som jag såg på dina instagrambilder. Då vi precis köpt hus och jag behöver inspiration till det, så tänkte jag “hennes blogg måste jag ju in och kika på” och det slutade med att jag lusläste den så långt jag bara orkade… Jag ryktes liksom med i din/er vardag du skriver om, ibland fick jag tårar i ögonen när det jag läste var lite tyngre och sorgset och andra stunder blev jag varm i hjärtat för man märker att ni har en så fin kärlek till varandra och den liksom stålar genom mobil skärmen ? Jag läste om din graviditet som slutade i en hemsk och tragisk upplevelse, jag blev väldigt berörd då jag själv mist en graviditet och vi nu är igång med en ivf behandling, jag minns att jag tänkte “Åh jag hoppas verkligen att dem vågar ge det en chans till och att det går vägen för dem!”… Nu bara någon dag senare så sitter jag här i soffan och har läst om denna underbara nyhet och det pirrar av glädje i hela min mage för er skull, stort grattis till dig och din fina familj och all lycka!! ??

 11. Emma says:

  Din blogg berör verkligen och när jag läste sett meddelande om de fantastiska nyheterna fick jag tårar i ögonen. Stort grattis och man måste våga för att vinna! Kärleken är större vad man tror. Igen magiskt, håller så tummar och tår samt ser fram att följa er vidare med spänning 🙂

 12. Frida says:

  Stort grattis Ditte! Jag brukar inte kommentera men har följt dig rätt länge, detta var ju så härlig läsning och som sagt kärleken övervinner allt även rädsla! Vi är nästan i samma vecka, jag är i v.19 🙂

 13. Hanna Maclean Mitchell says:

  Grattis finaste Ditte, det kommer gå hur bra som helst! Jag är så glad för eran skull! Jag har en liten bebis i magen som är beräknad 2017-04. Det är min första bebis och jag har följt dig sen mer än ett år tillbaka. Du inspirerar mig varje dag❤️
  Det kommer gå hur bra som helst och det ska bli så spännande att få följa med eran fina familj som växer ❤️

 14. Emma says:

  Stort grattis. Vilken lycka, det är ni så värda. Helt övertygad om att det kommer gå jättebra och vilken lycka för era barn att komma till världen och få så fantastiska föräldrar som ni är!!!

 15. Anki says:

  Är så glad för er skull och tycker ni är och varit så otroligt starka som tagit er igenom allt med både hopp och kärlek och främst med så mycket positiv energi som vi får genom bloggen av dig. Helt otroligt och ingen är värd detta mer än er. Skickar massor av positiv energi er väg och tack för att ni visar vad som är möjligt med rätt inställning, kramar från Anki ( själv i vecka 34)

 16. Maria says:

  Åh så underbart, grattis!!
  Vet precis vad du menar, det är ju blandade känslor. Förlorat två barn senare i graviditeten varav en tvilling.
  Är så glad för er skull!
  Kram

 17. Liselotte says:

  Åh dagens bästa??????
  Fantastiska nyheter?
  Vad glad jag blir för detta, så härligt att höra! Grattis till er alla, även till mormor o morfar❤️
  Kramkram?

 18. Therese says:

  Åhhhh, vilken lycka ❤️! Stort stort grattis till er finaste familjen! Det är klart att det kommer att gå toppenbra, jag tror stenhårt på er o med er styrka kan inget gå fel ?❤️?! Kramar till er alla ????

 19. Lisa says:

  Ååååh! Grattis!! Vilken härlig nyhet att vakna till! Stort grattis, denna gång är det er tur!❤️

 20. Lotta Amrén says:

  Hej Ditte!
  Men åhhh vad jag blir glad nu! ?? Underbart! Grattis till er båda❣ Det kommer att bli sååå bra. Gläds med er!
  Fina och underbara ni!
  Ha en fin tisdag!
  Kramar i massor till dig! ❤❤❤

 21. Johanna says:

  Åh vad härligt! Stort grattis!!! Har läst din blogg länge men aldrig förut kommenterat. Tycker ni verkar vara en så varm och härlig familj med en massa kärlek❤️

 22. Caroline says:

  GRATTIS! Jisses vad glad jag blev. Har hoppats så på att ni skulle försöka igen. Vilken stålmamma ! Så glad för er. Lycka till!

 23. Elsie says:

  Grattis och åter grattis!!! Vad mäktigt och vilket privilegium att få bära ett liv inom sig. Stor kram familjen Elf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.