Kärlek vid första ögonkastet

Får den frågan så ofta så nu tänkte jag tillägna ett helt inlägg om just det. Hur jag och David träffades.

Det var sommar, juli, ganska varmt. Jag och några vänner gick på stan och kollade efter lite nya kläder. Träffade på en av mina vänner ( Jim ) han stod vid stora torget i Uppsala och lutade mot en bänk, vi stod och pratade ett tag och efter en stund la jag märke till att han höll i en rosa jätte liten tjej jacka. Frågade ” varför håller du i den? ” han pekade då på David och Jouline som var några meter bort, de dansade och tjoade till en gatumusikant spelande. Höll på att dö söt döden när jag såg Jullis, i sina korkskruvslockar ?❤️ Kärlek vid första ögonkastet! Men inget mer med det, Kramade Jim hejdå och gick vidare. Strax där efter stöter vi på varandra igen, då sitter Jullis på Jims axlar, vi går förbi varandra och han tar Jullis fot och sparkar ( löst ) den i huvet på mig. Hon skrattar så det kittlar i magen, ni vet sånt där härligt skratt som bara små barn har. ( hon kommer ihåg det här än idag och hävdar bestämt att det var hennes kärleksspark som gjorde att jag och David blev tillsammans. ) ❤️

Senare samma kväll skriver David till mig på Facebook, vi pratar en hel del och ses första gången på Uppsala reggae festival. Och påriktigt så flyttade jag in hos dem från dag ett, aldrig har jag klickat så bra med en människa från första stund, det kändes som att när vi kramades blev vi ett pussel, alla bitar föll på plats och jag ville aldrig lämna dem.

Evigt tacksam för den där dagen på stan och för att Jullis gav mig en kärlekspark i huvudet så jag fick bli en i deras lilla familj. ??❤️❤️

Älskar er mest av allt!

Puss Ditte

25 kommentarer om “Kärlek vid första ögonkastet

 1. Marina says:

  Så Jouline är inte din! Du är 100% mamma till henne är min känsla jag får av din insta så blev förvånad. Är hennes mamma ute ur bilden? Kanske är för nyfiken nu. Men hon nämns aldrig i din blogg. Du kanske har bestämt att det ska vara så.

  • dittesvanfeldt says:

   Jo Jouline är visst min.. hon är lika mycket min som Della och Duni bara att jag inte fött henne. Nej hennes biologiska mamma har nästan aldrig funnits i bilden, tyvärr.

 2. Linnea says:

  Så fina ni är 🙂
  Jag trodde du var Jullis biologiska mamma! Finns hon inte med i bilden alls?

 3. Malin says:

  Vet inte om du har svarat på den här frågan förut, eller om du ens vill svara, förstår till 100% om det är så men frågar Man inte så får man inget svar 🙂 Men har Joulines biologiska mamma aldrig varit delaktig i hennes liv?

  • dittesvanfeldt says:

   Nej, lite till och från när hon var liten men Vill inte gå in mer på den frågan i respekt gentemot Jouline. ?

 4. Evelina says:

  Fint☺️ Tack för att du börjat med hela bilder på din Instagram igen. Du tar så fantastiska bilder och du har alltid varit min favoritinstagrammare så himla synd att ha så små bilder och halva rutan i en vit kant då✨❤️

 5. Evelina skager says:

  Fint☺️ Tack för att du börjat med hela bilder på din Instagram igen. Du tar så fantastiska bilder och du har alltid varit min favoritinstagrammare så himla synd att ha så små bilder och halva rutan i en vit kant då✨❤️

 6. Elin says:

  Underbar läsning!! Vet precis hur är det att komma hem, kände exakt samma när jag träffade min nuvarande flickvän på nyårsafton. Hon är min pusselbit och inget har någonsin känts så rätt.

 7. Marit Dybeck says:

  Vilken underbar läsning. Jag föll oxå pladask för min nuvarande man, pang sa det bara. Och exakt sådär som du skrev, som ett pussel. Kändes aldrig som jag ”lärde känna” min Pär, det var som att vi mötts förut…… kärleken är underbar faktiskt.
  Tavk för så otroligt fin läsning.
  Kram /Marit

 8. Natalie says:

  Så härligt att höra eran story! ? har trott att Jullis varit er gemensamma dotter fram till nu, ni verkar så naturliga tillsammans ? heja kärleken och heja dig och David! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.