Klocka, armband & underbart fint väder

När jag och David gifte oss fick jag den finaste morgongåva man kan tänka sig, jag låg i krispiga lakan från millinotti i sviten på villa Anna och öppnade mitt paket. En klocka från Breitling låg där i och jag verkligen älskar den! Varje gång jag tittar ner på armen för att kolla va klockan är blir jag påmind om en av de finaste dagarna i mitt liv. Men ibland vill jag ha lite variation som tex idag, då har jag den här sjukt snygga i helt svart från Daniel Wellington ?? Matchar med armband också. Just nu har de väldigt fina jul erbjudanden på deras hemsida, passa på att köpa julklappar till nära och kära. I samarbete med dem så får nu alla mina läsare 15% på det ni beställer om ni använder koden ” DITTES ” i kassan.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
31F19B61-3C28-46B8-AEC3-8AC4500B0610

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.