Kopparcup

God morgon ❤
Efter att ha pussat Della hejdå så åkte vi till mormor och morfar, fikade och pussade Truls hejdå ❤??. Sen började vi trippen till Falun, Julli hade vi redan lämnat av tillsammans med ett gäng laddade tjejer tidigt tidigt på morgonen nere vid bussen som de skulle åka med. Min Mamma hade stekt pannkakor som hon fick med sig som mellis ( överlycklig ) för mammas pannkakor är bland det bästa hon vet. Speciellt det här, det är hennes första cup. Väldigt spänd och glad och stolt skuttade hon i väg med en super stor väska och in i bussen ?. Jag och David bor på ett hotell här i stan medans alla tjejer bor tillsammans med flera 100 andra barn i lugnet gymnasium. Kommer så väl i håg hur kul och vilket äventyr allt var. Vid 17 i går hade Jullis lag sin fösta match, tjejerna vann ???? De är verkligen sjukt duktiga! Väldigt roligt att titta på dem.
Efter matchen hann vi kramas lite snabbt och gratta till vinsten sen hade dem inte tid med oss längre ??. Så vi åkte till hotellet tillsammans med finfina vänner som också är här❣️ Åt en helt okej god middag på olerys, skrattade som vanligt väldigt mycket tillsammans med Åsa & Jocke och gick sen med väldigt tunga steg upp till hotellrummet. My gad vad trött jag var och Aj!!!! Vad ont det gör i både fötter och foglossning just nu. Urk. Men sängarna här var i varjefall väldigt sköna och jag har förutom några lägesändringar under natten sovit väldigt skönt.
Snart dax för frukost och sen ska vi heja fram våra tjejer igen ❤❤
7EA394AA-94D2-4B76-9FAC-9CCB01DF7EB9 95F8BC6F-39BA-4BA0-B2A5-B7410F6DBB6E
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Kopparcup

  1. Grace says:

    Beundrar verkligen dig med vilken fin relation du har med Julli. Inte alla som har en sån fin relation. Önskar henne stor lycka till på cupen.
    Så spännande få följa er familj tack för ni delar med er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.