Kortkort i Berlin

God morgon 💕

Vi kom hem ganska sent i går, det har blivit mörkare på kvällarna nu.. bara för någon vecka sen så var det ljust mest hela tiden men nu börjar det bli mörk redan vid 22. Urk! Vill inte ha höst och vinter, eller ivarjefall inte vinter! Hösten kan jag tycka är lite mysig även om jag mer än gärna hade haft sommar 9 månader om året.
Massa skratt och Gottigott blev det i går hos våra vänner Malin & Calle. ( Malin är hon som tagit de fina bilderna från bl.a. Dunis namngivelse ) 😍

Dagarna flyter ihop såhär på sommaren och semestern.. söndag idag, David ska iväg och träna och jag ska köra av ett pass här hemma medans Duni sover. Vid 15 ska jag klippa mig 🙈 har typ frisör fobi.. när jag var 18 år åkte jag till Berlin 4 gånger för ett modelljobb för Schwarzkopf, de klippte där av mig typ allt hår.. jag hade långt lockigt hår innan :

Efter:

Vääääldigt kort som ni kan se, inte kortare än till axlarna hade vi kommit överens om. Meeen jag satt och blev filmad på ett podium medans de klippte för att kunna visa steg för steg hur man gör frisyren så jag hade ingen spegel och såg inte hur kort det blev. Lagom glad efteråt kan jag ju tillägga. Meeen det är hår och det växer ut, dock har jag svårt att lita på folk just när det kommer till klippningen. Idag ska jag till Linda som jobbar på Blond i Uppsala, hon är himla gullig så redan där känns det bra. Får se om jag vågar mig på något nytt, visar er sen såklart 🙈😘 Blir inte kortkort i varjefall.

Nu vaknade Duni, dax att dra igång den här dagen 🙃

Puss Ditte

2 kommentarer om “Kortkort i Berlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.