Kortkort

Jag hade en tanke om att spara ut till långt hår igen. Men börjar mer och mer gå åt att klippa det kortare. De flesta går åt hollowood svallet med extensions och lös hår och jag känner bara nej inget för mig. Tur att alla kan göra som dom vill. Ska försöka boka tid i veckan hur som helst och klippa topparna (eller?) kapa det lite till. All stress och sorg som varit senaste året har verkligen påverkat mitt hår. Känner inte igen det alls. Använder bara snälla produkter men kan erkänna att jag duschar för ofta, inte för att det behövs utan för att jag älskar att bara sitta i duschen. Mitt bästa mot ångest. Vatten. Och att vi byggde en sittbänk i duschen gjorde det lite för lätt att sitta länge och ofta där. Men ska bli bättre på att inte tvätta håret dårå.. igen. Har ju med hjälp av schampot jag använder inte behövt tvätta håret mer än 2 gånger i veckan. Men men. Nog om det och åter till klippning. Vad tycker ni? Kortkort eller spara ut? 🤍

Puss Ditte

35 kommentarer om “Kortkort

 1. Johanna Hellström says:

  Jag tycker du är SÅ SNYGG i lite kortare page!! Du bör upp det bättre än de flesta🥰

  • Ann-Sofie says:

   Klipp några cm och en sandfäeg om du ska göra slingor. Du passar i allt. Ha en fin dag ❤️

 2. Emilia says:

  Kör på kortkort, när du längre fram kanske känner för att spara ut blir vägen till kortkort längre. Känslan med en fri nacke och lättdushat hår är oslagbart egentligen! Allt klär en skönhet <3

  • Catherine says:

   Kort skulle jag säga. Å andra sidan passar du i allt vackra kvinna ❤️ tack för allt du delar med dig, en till person med ångest här!

 3. Catherine says:

  Kort skulle jag säga. Å andra sidan passar du i allt vackra kvinna ❤️ tack för allt du delar med dig, en till person med ångest här!

 4. Therese says:

  Kort, ser så otroligt snyggt och fräscht ut!! Är trött på alla långa hårsvall, kort är mycket roligare tycker jag!

 5. Lotta says:

  Kort kort!! Skulle passa så bra i samma frisyr som Jenny Strömstads! Det som är bra med hår är att man kan prova en ny frisyr, ångrar man sig kan man låta det växa ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.