Ditte Svanfeldt

Kvällsdimma

2020.06.17

Kategori: Blogg

Onsdag? Både jag och David vaknade och var bombsäkra på att det var Tisdag.. när vi kom till förskolan blev vi varse att det var onsdag 🙈😂 jaja… man kan inte hålla koll på allt.

Vi började dagen med möte hos Office coffee bolaget som vi startat ett samarbete med. Som jag skrev förut så kommer vi nu kunna erbjuda kaffemaskiner, hyres och service avtal till företag och såklart vårat Beans and brains kaffe som bidrar till Hjärnfonden. ☕️🧠 Såå om du som läser har/jobbar på ett företag som vill ha gott kaffe som gör gott. Hör av dig. 😘

Lagom till middagen kom Nanette, Emma, Ella och Emil och gjorde oss sällskap ❤️ Väldigt mysigt som vanligt. Tjejerna röjde på Dunis rum och när de åkte hem igen somnade hon på två röda.
Della har mest sovit idag, trött älskling och jag förstår henne.. regnet har öst ner.
Jullis har badat och dansat i regnet med vänner. Skratten har ekat i skogen och jag går o lägger mig med en väldig tacksamhet över allt fint jag har i livet. 🙏🏻❤️

Magi på vår baksida ikväll igen.
God natt 🤍👋🏻

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Ditte på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot