Kvällsrutiner

Hej finisar.

Har ni haft en bra dag? Det har vi, trots regn och rusk. På morgonen lekte vi med my little pony på Dunis rum. Sen kom mamma & pappa och då gick vi ut på en lång promenad. Sen har vi hängt här hemma med dem hela dagen. Pappa och David gjorde gryta till middag och för ca 1 timme sen åkte de hem igen. ❤️ Mysigt.

Hur ser era kvällsrutiner ut? Här hemma så brukar vi leka efter maten, men strax innan natti så varvar vi ner i soffan framför en film. Om Duni ätit dåligt till middagen så får hon en skål med keso och blåbär till kvällsmål. Sen borstar vi tänderna, kissar och medans hon går in och väljer en godnatt saga så gör jag eller David välling.

Den som nattar läser sen sagan medans hon dricker sin ”lelle”. Sen säger vi god natt och oftast så sommar hon strax efter det.. i våran säng i mellan oss. Tryggt och trångt ??❤️

Nu ska vi tända lite ljus, jag har dukat fram grönsaker och dipp till kvällsmyset. David har hitta en film som verkar bra så den får det bli ikväll. Della sover som en stock och Jullis har två vänner som ska sova över. Huset fyllt med kärlek, några sover och några stojar. ??❤️

PUSS

Puss Ditte

En kommentar om “Kvällsrutiner

  1. Camilla says:

    Låter jätte mysigt med den kvällsrutinen❣️
    Vi kör med tv tittande direkt efter maten så vi kan sitta ner själva och smälta maten lite. Vår tjej äter så fort. När vi plockat undan så leker vi, sen förbereder någon välling och till det läser vi bok. Sen tandborstning och pussa godnatt. Somnar i egen säng på ca 15 min, men vi måste vara där. Nu har vi slutat mer att ta in henne till vårt sovrum när hon vaknar vid 5-7 för vi väntar tvillingar. Och då kommer det bli alldeles för trångt med henne i vår säng, tyvärr! Det tog några mornar men nu fattar hon galoppen och somnar om i egen säng! Så skönt.
    Hoppas ni får tillbaka hela er säng snart, fast jag vet, det är så mysigt att ha de så nära ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.