Just nu

Mår: Bra! Fruktansvärt trött bara, gillar inte när klockan ringer på semestern ??
Jag: Njuter för fullt utav att ha alla mina älsklingar nära, semester!!! Amen för det. ??❤️ så hjärtans glad över den här sommaren. Finns inget att klaga på, inte ens vädret. Halllååå eller, vi bor i Sverige. Svensk sommar ska vara precis så här ju ?☀️ Sol, moln, regn om vart annat. Vi har bestämt oss för att åka till Mallorca i september men har inte bokat ännu. Blir pirrig i magen utav det ? längtar. Håller dessutom på att forska i ridning för Della, ska boka in henne i en grupp till hösten. Ska bli så mysigt, tror verkligen hon kommer att gilla det! ( mamman med ? även fast jag är livrädd för hästar ). 

Idag: Nu ska jag väcka barnen & David som aldrig vaknar utav väckarklockan ? Sen slänga i oss lite frukost, vid 08 ska vi vara inpackade och klara i bilen för att åka mot Uppsala och hämta upp Peter & Elsa och sen åker till Eskilstuna. 

David: Tröttmössa precis som mig på morgonen, förutom det så måste jag skryta lite.. ni som vet ni vet att han allt som oftast har telefonen fastklistrad i huvudet mesta delen utav sin vakna dit. Meeeen inte längre. Tack för det älskling! Vi gillar att ha dig mer närvarande ? Dessutom väldigt stolt över honom som börjar träna så mycket! Hejja dig hjärtat mitt! ??❤️

Della: Satt ute med oss till ganska sent på kvällen igår, vi spelade kort. Hon och Julli spelade Uno. ❤️ Hon och Duni gosade i babygymmet, man ser verkligen vilken stolt storasyster hon är. Skiner alltid upp som en liten sol så fort Duni är nära henne. Annars, slemmig med mår ändå bra ??❤️. Hon fyller 6 år på tisdag…. jag vet helt otroligt underbart! ?

Jouline: Läste ut sin andra “warriors” bok i förrgår och det ändå hon tjatar om nu är att hon vill köpa den 3je i serien. Såå i morgon blir det en tripp till akademibokhandeln. Lite halv krasslig pga pollen men annars flyter allt på fint. Brun som en liten pepparkaka och längtar tills att skolan ska börja. ❤️

Duni: Växer så det knakar! Är alltid glad, gnäller lite när hon är trött eller hungrig. Sover heeeela nätterna ??❤️ Magiska bebis! Och har världens största finaste ögon som genom att titta på dig säger mer än tusen ord. ❤️ Hon blir 4 månader två dagar efter att Della fyller 6.. då får vi börja med små små smakportioner. Det blir spännande. 

Frukost: Ägg, naturell yoghurt med müsli och ett glas med vatten. Självklart godaste kaffet till ☕️? 
Ha en fin dag nu ??

Puss Ditte

3 kommentarer om “Just nu

    • Lighthouse says:

      Är man beviljad assistent har man rätt att ha med sig sina assistenter överallt, vart en man befinner sig/gör, tex på en resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.