Längtar tills i morgon

I morgon ska jag jobba sen har jag två spännande möten inne i sthlm, tänkte försöka hinna med lite shopping också. David ska följa med mig som stöd, blir fint att få en heldag tillsammans mitt i veckan. Hoppas på lika fint väder i morgon, stockholm är ju underbart och ännu bättre med strålande sol och sommarvärme!
Precis kommit hem från posten och en prommis i skogen med Kalle, Leo och Truls. Nu ska jag och David äta sen middag, Julli leker och äter hos en kompis idag så vi gör hemmagjord pizza och sätter oss ute i solen. Älsk på den här måndagen!
De här fina pionerna fick jag utav Åsa i lördags, det doftar underbart i vårat sovrum just nu <3
Processed with VSCO with b4 preset Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.