Leksakerna Duni gillar mest

I annonssamarbete med Fisher-price
Hej finisar.
Fått många frågor och kommentarer angående vad Duni gillar för leksaker.. tre utav hennes favvisar är från Fisher-price. Tror framförallt att det beror på att de låter, sjunger och ger respons när hon rör vid dem. Här är en utav dem, såhär ser det ofta ut när hon kommer hem i från förskolan. Det kramas, sjungs med och dansas till. ❤️
Imse vimse spindel sjunger vi flitigt på här, hon är så duktig och gör sången med händerna. Trycker man på magen (ett rött litet hjärta) så sjunger nallen den sången. Duni som älskar att gosa och sjunga, det här är perfekta leksaken för henne.
Jag tycker också om dem, just för att de bidrar till lekfull utveckling. ? Vad gillar era små att leka med?
( Här ser ni, David och Duni är i full gång att sjunga med i imse vimse spindel. )
https://youtu.be/O7PPFdB1Ba8
 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Leksakerna Duni gillar mest

 1. Anneli says:

  En klar favorit också hos mina barnbarn, den nallen! Min dotter är däremot upp över öronen trött på “eländet” och beredd att ge bort den “åt behövande” allt som oftast 🙂

 2. Sofie says:

  Wow vilket fint pris! Jag har en autistisk pojke på 5 år, Alvin som är så härlig och speciell på sitt lilla vis. Hans största hinder i vardagen är just höga ljud, och just därför har de inte riktigt fungerat med bio tills nu när han velat använda sina hörselkåpor. Han är sååå duktig och använder dem när han känner att han behöver dem (tillexempel när han var på disco för ett tag sedan)
  Han har själv sagt att han skulle vilja se Bamse och de skulle va såååå kul att få överraska honom med att gå på detta med honom. Och bamseklockan skulle göra honom så glad då han är besatt av siffror och tid.
  Lillebror (3 år) som just nu är expert på att sätta igång bråk gör att det tar extra mycket kraft ifrån Alvin. Skulle så gärna vilja överraska min familj, få komma bort i från julstressen och bara njuta med den. Hoppas.
  Och tack för din blogg. Du Inspirerar mig dagligen. Man känner verkligen din kärlek toll din familj när man läser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.