Lifehack

(Inlägget är i samarbete med twistshake)

Ni känner vid det här laget till klickmattan från twistshake. Det är ju våran favorit här hemma och jag har tipsat om den förut.

Hur gör man då? Och varför tycker jag att den är så bra? Återigen, den är super enkel att använda och kan diskas i diskmaskinen. Man läger bara mattan på bordet, trycker fast den och skruvar sen lätt fast tallriken på mattan. Sen sitter den fast där. Alltså I N G E T matkladd och tallrikar som flyger runt i köket. Nu har Duni lugnat ner sig lite men under perioden då hon verkligen skulle kasta i väg precis allt man gav henne så var mattan guld värd! Dessutom följer det med ett lock till varje tallrik som gör dem till perfekta matlådor eller förvaring under utflykter. ??

Just nu har Twistshake köp 3 betala för 2 på HELA pearl kollektionen. Med min rabattkod: DITTESVANFELDT får du dessutom 1 EXTRA klämpåse kostnadsfritt vid köp av pearl produkter.
Utöver detta så ger rabattkoden 20% på HELA sortimentet. Shoppa på: https://twistshake.com

Morgonrutinerna här hemma ser just nu ut såhär, Duni vaknar 06.30 isch. Sätter sig upp och lutar sitt lilla ansikte mot mitt och säga ”mamma, äckling (älskling) Dune gå opp”. Vi ligger och drar oss lite, segar oss upp, byter blöja och klär på oss, hon hjälper mig att fixa fram frukosten. Som just nu består av yoghurt, lite müsli och ett kokt ägg + smoothie. Vad äter era små just nu? Upplever ni att de äter bra på morgonen? Duni äter lite utav varje men oftast så äter hon inte upp.. hur som helst, det är inge bråk och stök under frukosten längre, vilket är väldigt skönt.Puss Ditte

En kommentar om “Lifehack

  1. Rebecka says:

    Bonnie (2-år snart) äter sällan frukost hemma. På helger går det ibland med välling och kanske kokt ägg. På förskolan äter hon dock alltid frukost med stor aptit och allt, havregrynsgröt, fil, smörgåsar ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.