lill-lördag

Idag blir det bara massa mys hemma, Della ska till regnbågen i eftermiddag och jag har separationsångest som vanligt. Lämnade Jullis på skolan och sen har jag och min mini människa gosat uppe i våran säng, kollat på lilla sjöjungfrun och ätit klubba. Hon blev trött och somnade. Om mana varit vaken sen 04.30 är det okej att vara trött vid 10 och sova en stund. Bästa som finns att få ligga bredvid henne med hennes små barfota fötter tryckandes mot min mage medans hon snusar små andetag in och ut. <3 Hon har inte så bra nätter mitt lilla hjärta, hennes epilepsi är som värst under djup sömn, vilket stör henne något enormt. Vi har fått ny tid den 15/9 för att träffa hennes ep-läkare och se vad vi ska hitta på den här gången.. Hon sover max 5 timmar åt gången under natten, somnar ofta vid 21-21.30 men vaknar ofta igen vid 02 och kan inte somna om, då slemmobiliseras det och ges inhalationer sen somnar hon en stund igen för att sen vakna runt 05.. så ser ofta natten ut, väldigt förståligt att hon fortfarande vill sova minst 2 gånger under dagen. <3
Ska snart åka och hämta mamma och Hampus som vill komma och mysa lite också. Och jooo justja det gick ju faktiskt väldigt bra hos tandläkaren igår, han tyckte att jag hade väldigt fina tänder och att det såg otroligt bra ut för att inte ha varit hos en tandläkare på 8 år. Inga hål men vi gjorde en avgjutning för bettskena.. spänner käkarna och gnisslar under vissa jobbiga perioder vilket sliter på käkarna. Så nästa gång vi ses skulle jag få den, kan nog vara bra. Ofta när dellis är sjuk är det mycket tandagnissel och spänningar under sömnen, david som inte vaknar utav något brukar då vakna och klappa på mig för att jag ska vakna och sluta spänna dom. Det blir nog bra!
Nu ska jag snosa lite på dellis sen göra lunch, sen ut på prommis med mammsen, hampus och della. Hoppas ni också har en mysig onsdag!

Puss Ditte

2 kommentarer om “lill-lördag

  1. Sandra says:

    I mitt jobb som sjuksköterska möter jag ofta personer med olika varianter av cp-skador. Dessa personer har ofta någon/några personliga assistenter eller föräldrar på plats. Det är svårt att sätta ord på det, men jag blir alltid extra rörd när en förälder är på plats. Varför vet jag faktiskt inte. Kanske är det så att det blir väldigt konkret att “en förälder gör allt för sitt barn”. Hur som helst, jag kan rabbla på i all evighet. Det jag egentligen vill säga är att ni är riktiga power-föräldrar! Ni inspirerar mig till en bättre person och hjälper mig i min yrkesroll. Kram på er alla <3

  2. Sandra says:

    I mitt jobb som sjuksköterska möter jag ofta personer med olika varianter av cp-skador. Dessa personer har ofta någon/några personliga assistenter eller föräldrar på plats. Det är svårt att sätta ord på det, men jag blir alltid extra rörd när en förälder är på plats. Varför vet jag faktiskt inte. Kanske är det så att det blir väldigt konkret att “en förälder gör allt för sitt barn”. Hur som helst, jag kan rabbla på i all evighet. Det jag egentligen vill säga är att ni är riktiga power-föräldrar! Ni inspirerar mig till en bättre person och hjälper mig i min yrkesroll. Kram på er alla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.