Lilla älskling

Från ingenstans så blev det mycket slem och hög puls på liten Della.. febern steg och ganska snabbt förstod vi att hon håller på att bli sjuk eller om hon redan är det. Nu vet vi.. hela dagen har hon kämpat med slemmet och hög puls pga utav feber och att vi höjt dosen ventoline för att hjälpa henne vidga luftrören. Det gör fysiskt ont i kroppen på mig när hon blir så här, jag önskar hon slapp bli sjuk.. hatar förkylningar!!! Mest av allt i världen. Det är så mycket mer än lite snor och feber för henne.. usch orättvist!
Nu äntligen somnade hon för första gången idag, tempen gick äntligen ner från 39,4 med Ipren och alvedon.. jag håller alla tummar jag har för att natten blir så lugn som möjligt. Sömn och vila är minst lika viktigt som att få upp allt slem, det är en fin balansgång man måste lira med.. och sjukhuset vill vi verkligen inte till! Massa Rs virus där nu… tack och lov för Optiflow i hemmet ?? Och världens bästa assistenter och jordens bästa stabilaste man! ❤❤❤❤❤❤
Nu ska jag värma en veta kudde och försöka mig på lite djupa lugna andetag i sängen för att få sammandragningarna att försvinna. Passa på att sova lite medans hon den lilla starkaste tjejen jag vet också gör det.
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

2 kommentarer om “Lilla älskling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.