Lilla bebis

Vi längtar efter bebisen väldigt mycket nu.. känns som att tiden står still. Går segt men på tisdag är det redan vecka 32. Känner att det börjar bli tungt nu och tyngre kommer det bli ??. I går när vi var på Ikea så tyckte Jouline vi skulle köpa en pall till mig som jag kan sitta på i duschen, hon är för söt.. omtänksam ❤. Sagt och gjort, det var ju faktiskt en väldigt bra idé. Hon tycker att jag är så fin nu, säger det hela tiden, “åh vad du är fin mamma” och “nu är magen verkligen stor ( pussar på den), nu orkar jag inte vänta längre” det här med väntan är jobbig tycker hon ?.
Idag när vi satt i bilen för att köpa lite gott till lunch så pratar David på som vanligt så jag lyssnade lite med halva örat ” perfekt rak näsa, underbart fylliga läppar, perfekt käkparti, sidenlent blonthår och världens finaste leende och snällaste, varmaste hjärtat..  ” börjar ap skratta när jag fattar att det är mig han pratar om.. han är gullig ? Jag trodde han pratade kaffemaskiner. Tror de här hemma försöker pigga upp mig och mina onda fogar med komplimanger.. det funkar ❤❤❤❤ Truls har också blivit mer gosig med min mage, i går stod han och lutade huvudet mot den och nosade och buffade när bebis buffade tillbaka tittade han med sina genomsnälla ögon upp på mig ( som ” vad var det där ? ” ) han kommer älska bebisen det vet jag. ❤
Hittat snyggaste skötväskan till David, vi tänker ha två.. han ville ha en svart i skinn och jag vill jag ha den från Gucci ( tror jag ) vill kolla på den i verkligheten innan jag bestämmer mig. Men den till David har vi beställt, visar när den kommer ???.
Har gjort om lite i bebishörnan, fixar och ändrar hela tiden.. får hjälp av Julli med små fixet. Della har provlegat sängen och gett den godkänt ?❤ hon gillade ljusslingan i sänghimlen.
Processed with VSCO with a5 preset 804EF138-A71B-4EC0-B06D-EF78975BF446
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
C5F853AC-CDCF-4E2A-A6CE-BF2F88754784

Puss Ditte

3 kommentarer om “Lilla bebis

 1. Petra says:

  Förstår att ni alla längtar efter bebisen. Härligt att t o m Truls är engagerad i bebisen. Fint att Della godkände sängen. Önskar er en fortsatt mysig helg. Hälsning från Skåne.

 2. Emelie says:

  Ni är helt fantastiska hela bunten! Jag kan tänka mig att ni längtar otroligt mycket efter underverket i magen. Jag ser fram emot att få se vem det är som ligger där inne genom bilder och era inlägg här och på sociala medier. Har ni några namnförslag?
  Ha en go vecka och ta hand om varandra ❤

  • dittesvanfeldt says:

   Tack vad gullig du är ❤?? Jaaa väldigt mycket!!! Ja vi vet redan vad bebis ska heta ? Men det får ni veta när den är här ?❤ tack detsamma och tack igen för fina ord. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.