Lilla gosgrodan

God morgon fina ni ❣️❤️
Natten har varit väldigt bra, mycket bättre än i går. Vi provade med bröstmjölk i Dunis lilla näsa och det har gjort susen.. när hon inte legat på oss så har hon legat i sitt babynest i mellan oss som vi höjt upp med dunkudde under så hon får en bra lutning. Hon äter fortfarande bra så jag är inte lika orolig längre. Lilla gosnosen. Hoppas att det här går över fort.
Idag ska vi som sagt till bvc för att mäta och väga sen hem igen och fortsätta kurera oss. Jullis har handbollsträning men förutom det ska vi bara ta det lungt, hennes första skoldag idag efter lovet. Hon är så duktig.. aldrig något bråk på morgonen utan hon bara hoppar upp när jag väcker henne. Så har det alltid varit, hon är bäst min stora tjej. Hjälper till massor här hemma nu, går ut med Trullebulle och plockar i köket utan att vi behöver säga till. Visserligen har hon precis förhandlat upp sin veckopeng ? Så kanske därför hon anstränger sig lite extra just nu. Påtal om det, någon mer här som har barn i samma ålder? Får de veckopeng eller månadspeng och isåfall hur mycket och vad ska det göra för den pengen? Alltid kul att får höra hur andra gör..
Nu ska jag passa på att äta frukost nr 2 och pussa på Della medans Duni sussar. ❤️
EA351FC2-8CEC-4F53-88E4-B6F94FEB2FAB

Puss Ditte

7 kommentarer om “Lilla gosgrodan

 1. Veronica says:

  Dax för mig att säga hej! Har hängt här på din blogg (och instagram) ett tag men inte gjort mig till känna.
  Veronica heter jag (veromea på instagram) och bor i Varberg med man, barn och hamster! Har en flicka Ismone som fyller 11 i juni och jag tänker så ofta på henne när jag läser dina beskrivningar av Jouline, de är så lika. Lika kloka, omtänksamma, godhjärtade och har en vetskap om livet som många andra i den åldern inte har.
  Oxå har vi Elis, Elis som blev 6 år i december och är den som har lärt oss massor om hur bra livet faktiskt kan bli även om det inte blev som man tänkt sig och som har lärt oss att se vad de riktiga glädjeämnena i livet är. Elis är vår cp-prins. Dessutom finns Elis tvillingsyster Lovis, vår änglaflicka i vårt hjärta.
  Veckopeng var det… Ismone får 250:-/månaden, men då är oxå kravet att hon ska hålla iordning på sitt rum och duka av efter sig. Detta gör hon oftast, men ibland har det blivit neddragning av de 250 kronorna. Månadspengen får hon köpa vad hon vill för. Lördagsgodis, biobiljetter etc står vi för.
  Ha en fin dag!

  • dittesvanfeldt says:

   Hej du fina! Vad glad jag blir att du skriver ❤️??
   Så kul att få höra lite om vilka det är som läser här. Det Låter som vi minst sagt har väldigt mycket gemensamt ❤️.
   Tack för din kommentar, Jullis får också köpa sånna saker för sin veckopeng eller om hon tex vill ha något som vi tycker är lite onödigt då får han om hon väldigt gärna vill ha det köpa det för sina egna pengar ☺️..
   Stor varm kram

 2. J says:

  Funkar inte bröstmjölk så finns det en smart sak som heter Physiomer, en spray med saltlösning som spolar rent näsan. På sjukhuset suger de inte så små barn på snor, utan spolar rent, så jag vågar mig inte på att suga i näsan.. Och luftfuktare är guld, både vid snorande, hostande, allergi, astma. Väl värt pengarna!

 3. Nicole says:

  Hej ? Vi kör på veckopengsappen. Vår äldsta blir nio till sommaren och får en veckopeng på 25kr och hon får mer om hon gör sysslor.
  Många och bra förslag i appen och den påminner också när veckopengen ska ges ut eller om den ska sparas. (Barnen kan ha appen sammankopplad med sina föräldrar)
  Supersmart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.