Lillaälskling

Livet är ibland allt annat än en dans på rosor, vaken natt med Della.. hon har haft feber till och från sen i fredags men i natt spårade det ur. Febern blev jätte hög och hon fick frossa och trots alvedon & Ipren så var febern uppe på 39,2 hennes normala temp är 36.. slemmigt, hög puls och väldigt ledsen liten tjej. Hon lyckas komma till ro men i morse tyckte vi att det blev för läskigt då vi inte är vana vid hur hon betedde sig. David ringde ambulans medans jag packade alla hennes saker samtidigt som jag försökte roa Duni som fick ligga i babygymmet. Truls blir så orolig när Della är dålig, han vill vara nära nära henne och pussa på hennes små fötter.. ambulansen kom och de åkte ganska snabbt efter det in till sjukhuset. Alltid lika jobbig känsla att se de man älskar mest av allt åka iväg i en ambulans. Jag, Duni och Truls blev kvar hemma ( Duni ska ju absolut inte vistas på akuten.. ) huset känns helt dött efter allt kaos som det fylls med under de minuterna när ambulansmännen väller in, maskiner tjuter och assistenter springer runt. Blir alltid helt tom i huvet efteråt.. fick sätta mig på golvet i hallen och gråta ut en skvett, alla dessa hormoner som spökar i kroppen gör att det är svårt att hålla ihop, speciellt vid sånna här tillfällen. Samlade mig och packade Dunis väska och åkte sen hem till Johanna ❤️ Hon bjöd på kaffe och massa prat, väldigt skönt. David smsade efter en stund och berättade att allt var stabilt och att jag inte behövde oroa mig, det var urinvägsinfektion så de satte in antibiotika på en gång. Så skönt att få veta vad det var som gjorde henne så dålig och sååå skönt att det inte var lunginflammation eller något annat skit. Åkte sen hem till mamma och pappa medans vi väntade på att älsklingarna skulle komma hem igen ❤️ Nu är hon hemma, trött såklart men vi hoppas att antibiotikan ska hjälpa snabbt så hon blir vanliga Della igen ❤️ Lilla älsklingen.
Känns som att jag är en zombie just nu ?? herregud så trött i huvet.. hoppas man vänjer sig vid det här med sömnlösa nätter snart ??.
DD0D6503-6F97-4F32-BF25-CB1086F29FDE
3992E533-01A7-454E-890A-1D6639197B4B

Puss Ditte

En kommentar om “Lillaälskling

  1. Petra says:

    Det går verkligen att föreställa sig denna stora oro ni måste ha när Della blir så dålig. Livet är verkligen upp och ner. Så skönt hon är hemma igen och hoppas hon återhämtar sig snabbt. Hon verkar vara en tuff tjej. Kram på er och hoppas på snabb bättring för fina Della??❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.