Liseberg

Ställde klockan på 07 i morse, hade två tweenies som strax efter det stod och knackade på våran dörr. Väldigt taggade på en heldag på Liseberg. ????

Åkband på sen gick vi till karusellerna. Jullis och Eveliin sprang iväg själva. Vi hade Priopass vilket innebar att man kan gå in 1,5 timme innan öppningen är. Så första timmen var det inga köer alls. Väldigt skönt.

Duni började med att åka farfars bilar.

Det roade vi oss med några gånger.. Sen köpte vi kaninöron. ???

Sen hittade vi en karusell uppe lite ovanför alla andra karuseller. Där har vi hängt mesta delen av dagen för det blev Dunis favvo. Vilket passade oss ganska bra, mycket mindre folk och nära till glass och kaffe. ☺️

Har fått många DM’s med frågor om hur det går med att vara blöjjfri nu när vi är här. Det har gått sååå bra, hon är så himla duktig. (Vi med faktiskt) ?? Vi är ett team ju! Vi hade med oss några blöjor. En hade hon på sig när vi flög eftersom att man aldrig vet om man kan få resa sig och gå på toaletten när hon väl vill det så då säkrade vi upp de 40 minuterna. Men annars har hon sagt till som vanligt och det har funkat fint. Vi har haft med oss ett ombyte i vagnen i fall att det skulle hända en olycka. I natt sov hon utan blöja till och med ??? och ingen olycka i sängen. Så nu vet vi att hon grejjar även det. Duktig liten älskling. ❤️

Tog en Tupplur i skuggan.

Sen fick vi lite sällis av de här två gullisarna.

Fjunet vaknade och vi alla var sugna på sockervadd.

Vi köpte klubbor från Gränna ?

Meeeen mest åkte vi den här.

Utslagen hjälte strax innan klockan slog 20.30. Nu sover hon gott i sin vagn medans vi väntar på att tjejerna ska åka ett sista åk innan Liseberg stänger för dagen.

Så otroligt mysig dag vi haft. ???

Puss Ditte

En kommentar om “Liseberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.