Lite nytt

Hej finisar 🙂
I uppsala får hundar nästan inte följa med någonstans.. väldigt efter om ni frågar mig. Stockholm stad är så mycket bättre på alla vis ( inte bara för att det är hundvänligt ) nej allt är så mycket bättre där, shopping och mat går inte att jämföra med uppsalas men några guldkorn finns det ju. Herta är en favorit butik, där hittar man alltid något man vill få med sig hem och dessutom får Truls följa med in. Samma hos Urban Collection 🙂 mycket fint!!
Det här fick följa med mig hem här om dagen:

Ballerina från Marc by Marc jacob och två t-shirtar från kenzo.
Hårborste från Balmain, ansiktsrengöring, ansiktskräm, ansiktsskrubb, ögonkräm och ett serum för ansiktet allt från Dermalogica.

Igår drog vi oss länge i sängen. Truls är så himla mysig på morgonen, han vaknar någon gång mellan 6 och 7 då kramas vi och sen går vi ut så han får kissa sen fort in igen. Slänger oss i sängen igen och sover en liten stund till.

Måste tipsa om middagen jag gjorde igår!!! så himla gott, halloumi hamburgare med avokadoröra och salsasås. Mmmmmmh, tog inga kort men jag kan skriva steg för steg och även ta bilder nästa gång vi gör det för det kommer vi garanterat att göra. Alla i familjen älskade det.
 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.