Little Farmer

I stolt samarbete med Little Farmer ??
Varje morgon vaknar jag utav att Duni glatt gurglar brevid mitt ansikte.. finns inte mycket som slår det sättet att vakna på. Oavsätt hur natten varit så blir man alltid sååå glad när man slår upp ögonen och möts av världens sötaste leende. Vi går upp i pyjamas, väcker Jullis och sen sätter jag dem vid köksbordet medans jag gör i ordning frukost. Helger är inget undantag, bara ännu mysigare för då är ofta David och Della med ❤️??.
Jullis startar alltid dagen med havregrynsgröt, mjölk och ekologisk blåbärssylt.. gärna en kopp te till det.
Duni har sedan en tid tillbaka ätit gröt varje morgon och nu när hon blir 8 månader så har vi börjat med denna från Little Farmer. Ekologisk naturell fullkornsgröt gjord på havre & fullkornsvete från svenska gårdar. ??❤️ Så så bra. Hon älskar dessutom den lilla söta filuren som är på framsidan av paketen och sitter allt som oftast och pratar med den ?
Över en natt vände det.. från att ha bara velat bli matad och ha suttit som en liten fågelunge med gapandes munn så vill hon nu mer än gärna hjälpa till.
Kladdigt blir det..
Gå in via denna l ä n k för att testa på valfri produkt från Little Farmer upp till halva priset.
Hon älskar gröten och jag tycker att det känns fantastiskt bra att den är utan palmolja och gjord på havre, fullkornsvete och mjölk från just svenska gårdar. ??

Puss Ditte

3 kommentarer om “Little Farmer

  1. Emma says:

    Hej! Så gott ? vilket te ger du Joline? Vill ge min tjejer 6 och 4 år men vet inte om man får ge? Kram Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.