Livet

Inget man ska ta förgivet… så otroligt skört. Della är sämre än i går, får hjälp med andningen genom Bipap.. 
Helt ärlig så är jag livrädd, även fast jag vet att allt kommer att gå bra. Hjärtat har flyttat utanför kroppen, känslorna är hit och dit, upp och ner.. Jag önskar bara såååå himla mycket att jag kunde byta med henne, att jag kunde ta all hennes smärta och sätta på mig, att jag kunde ta över allt jobbigt hon kämpar med. ❤️? Livet är inte rättvist! 
I morgon kommer Jullis att följa med till henne också, då är vi alla tillsammans. Det kommer kännas bra i hjärtat.  Bara Truls som saknas men han får ju inte vara med tyvärr. ❤️ 
Världens finaste, hon är så himla fantastisk min Della. Blir gråtig bara jag tittar på henne, så fin är hon. Hennes ögon säger mer än ord kan göra. Min prinsessa. ❤️ 

Puss Ditte

12 kommentarer om “Livet

 1. Josse says:

  Ni är fantastiska! Allt kommer bli bra, så klart! Förstår så väl känslan av när sitt barn behöver sövas, opereras o sedan även må dåligt med smärta… den är hemsk! Ibland är livet tufft… då tänker vi på de bättre o ljusare stunderna, som din målbild och ser till att vara tillsammans under tiden, då är man sedan snart ute på andra sidan! Kämpa på! Kram

 2. Malin says:

  Lilla Della ❤️! När jag ser hennes ögon på bilden blir jag alldeles gråtfärdig! Vad hon får gå igenom och hon är bara ett barn❤️❤️ Fantastisk tjej ni har!

 3. Jessica says:

  Åh Ditte jag lider så otroligt mycket med dig. Vilken otrolig liten kämpe ni har och vilka kämpar ni är du och resten av din fina familj!
  Läser dina inlägg och kan inte annat än tänka på att alla de gånger jag själv oroat mig för barnen är så långt ifrån vad ni går igenom med jämna mellanrum. Ska hålla tummarna hårt för att Della får må bättre snabbt och slipper ha ont! Skickar massa kramar och tankar och tack för att du orkar bjuda in oss och dela med dig av er vardag.

  • Josse says:

   Så fin della är! (Såklart era andra barn med) kan du inte lägga upp lite bilder sen della var bebis tills nu? Hade varit Såå fint att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.