Livets 30 års fest

I fredags kom Nanette och Sofia hit, jag hade packat min väska för ett dygn med tjejmys och spa. Jag pussade mina älsklingar hejdå och sen så skjutsade Jim oss till Krusenberg. Vi drack champagne i morgonrock och satt nere vid vattnet hela eftermiddagen/kvällen. Åt god mat och drack lite mer champagne. Fick se en magisk solnedgång och sov sen gott. Lördag, åt frukost och drack gott kaffe nere vid bryggan. Vatten alltså.. magiskt och med bästa sällskapet. Vid lunch tog vi en taxi in till stan, åt på plock och sen kom Jim och hämtade oss. TACK för väldigt mysigt dygn mina tjejer.

När bilen svängde in på vår gata sa Nanette åt mig att ta av mig solglasögonen och hålla för ögonen. Jag fattade på riktigt ingenting! Går vacklande med händerna för ögonen till baksidan där jag möts av ett högt SURPRIES!!!! Öppnar ögonen och där står alla mina människor, klädda i vitt. Och altanen var så magiskt fint pyntad att jag bara vände mig om och gick.. chockad och fantastiskt glad. NI ÄR BÄST!

Ni ser ju själva. M A G I ! Så otroligt mega ofantligt tacksam över att jag har så fina personer i mitt liv. ????????❤️

I går var jag väldigt trött och väldigt glad. Fortfarande lite överrumplad och chockad över hur ALLA lyckats lura mig.. känns lite som att det är en dröm.

TACK mina älsklingar. Livet vore inget utan er.

Puss Ditte

3 kommentarer om “Livets 30 års fest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.