Long time no see

Ungefär så… här hemma lunkar dagarna på. Vi mår bra. Allihopa ?❤️ På hemma fronten är allt lugnt och väldigt skönt. Just nu. Jag njuter till fullo av det. Duni har haft lite förskole ångest så vi har jobbat mindre och varit hemma mer med henne. Tagit kortare dagar och haft med henne på jobb. Så otroligt tacksam över att det funkar så för oss.
På jobb fronten händer desto mer.. I onsdags var sleepo hemma hos oss och fotograferade hela dagen. ? såååå kul! Ser fram i mot att jobba med dem i år. ????❤️ Bästa teamet. Jag har fått äran att vara ambassadör åt tre stora företag 2020 ??❤️ Sleepo är ett av dem.
Svanfeldstcoffee säljer koppar som smör i solsken… poppi kopp blev en riktigt hit! I går när David var på stan så blev han igenkänd som just poppi kopp killen ??❤️ Såååå kul! Kopparna sålde så bra att de till och med tog slut hos våran återförsäljare… heeeelt otroligt. Hade aldrig kunnat drömma om det. Mer pengar åt Hjärnfonden och mer snygga koppar åt folket ??❤️☕️??

Två bästisar under morgonbestyren. ???

I går hade vi möte med Ica kvantum Gränby ? som också vill ta in vårat kaffe. Såååå nu finns det även där för er Uppsala bor ?☕️❤️

Mattan är från sleepo för er som undrat ❤️

När jag kom ut från sovrummet i morse stod den här älsklingen och gjorde kaffe. Det är LYX det… ❤️

Min stora kärlek.. hon som gjorde mig till mamma.

Idag har jag träffat lillasyster ❣️ Åt en frukost på stan, jobbade och åkte sen till mormor och morfar för att äta lunch.

Lilla mormor och jag ❤️ På deras inglasade balkong. Solen skiner och med 30 grader plus så kändes det minst sagt som sommar där inne. UNDERBART!

Nu ska vi ha telefonmöte och sen åka raka vägen hem för att hämta Fjunet. Vi ska ha fredagsmys med mamma o pappa ikväll. David har köpt havskräftor som vi ska gratinera. ?

Hoppas ni haft en riktigt bra vecka. Blev ett minst sagt rörigt inlägg.. men bättre än inget alls tänker jag. ?

PUSS

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.