Lördag morgon

God morgon ☀️ Bara jag & Della vakna en så länge. Lilla skitisen väckte mig enda borta i från sitt rum med en mega slemmig super host, skönt att hon är så himla bra på det där med att hosta ❤️ Nu kan jag inte somna om dock, hon där i mot somnar nog när som helst igen, hon sover alltid en förmiddagslur ❤️  Ska börja fixa i ordning frukost till de andra sömntutorna, de skulle kunna sova till 12 om jag inte väckte dom. Julli har sin första dans lektion i dag så vid tio kommer en av hennes vänner och så ska de gå dit tillsammans. Annars så blir det en lugn hemma dag för oss idag, ska rensa stuprännorna ( eller David ska ) jag är höjdrädd, håller mest och bäst i stegen åt honom ??❤️ Mamma & pappa kommer på fika och mys också och i kväll ska vi ut och äta med vänner.

Vad har ni för planer för helgen? ?

image

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.