Lördag och kalas

Idag är det fullsmockat schema här hemma.. nu ska jag snart till mickis och baka tårtor och cupcakes inför i morgon och sen fort hem igen och förbereda inför spa kalaset Jouline ska ha för sina vänner idag. Att fylla 10 är väldigt speciellt ska ni veta! Två siffriga för första gången. Så vi slår på stort, prinsessan har fått välja hur allt ska gå till själv jag har bara stått för inköpen ?❤️?? Vi börjar med frukt i alla dess slag med smält choklad som de kan dopp frukten i, sen ska det målad naglar och göras manikyr, sen läggas ansiktsmask och till kvällen blir det sushi middag och filmmys. Får se hur mycket sömn det blir med 6 spralliga tjejer som ska sova över ?
Ballongerna överraskade jag henne med i morse ?❤️ Gissa om hon blev glad ?
IMG_2528 IMG_2529 IMG_2530
 

Puss Ditte

4 kommentarer om “Lördag och kalas

 1. Amanda says:

  Hej Ditte!
  Jag undrar hur det var att få barn när du var så ung? Jag har själv stor barnlängtan och har precis fyllt 20 år. Stor kram till bästa bloggen.

 2. Petra says:

  Låter som ett toppenkalas! Superfint med ballongerna. Önskar Jouline stort grattis. 10 år är stooooort. Kram från Helsingborg???

 3. Malin says:

  Vilket mysigt kalas hon ska ha! Ni är verkligen pyssliga och påhittiga! Stort att fylla 10 år ☺ om en månad fyller min tjej 3 år. Hon önskar sig en björntårta, sparkcykel och en panda säger hon ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.