Lördag/Söndag

Livet har ju varit bättre, men trots att Della är på sjukhuset så mår vi ganska okej. Vi har fina människor omkring oss som vill oss väl och stöttar oss,  genuint fina som aldrig skulle använda deras hjälp imot oss.. Det finns nämligen dom, som påpekar att det “hjälpt” oss med olika saker, tex med Jouline när vi legat inne på sjukhuset med Della förut. Jag tål inte sånna människor, visst det är jätte snällt, och vi är oerhört tacksamma men vänner som sen påpekar att det är snälla för att det faktiskt hjälpt till när della varit sjuk är inga vänner. Och inga som vi har i vårat liv mer. För det finns faktiskt inte tid för sånt. Vi har underbara människor i vårat liv nu, nya och gamla som älskar oss för dom vi är och som aldrig skulle behandla oss illa. Och det är jag så otroligt tacksam för! 

Igår Var vi på marknaden jag och Jullis, vi åkte och hämtade upp Mickis och barnen också. De fick åka karuseller och vi köpte massa gott marknads godis. Sen åkte vi hem till dem och åt lunch, njöt av solen. Du är bäst mickis <3 Jullis fick stanna där tills David åkte från sjukhuset. Jag åkte och hämtade upp sofia, vi vart liiiiite tidiga till Nanettes födelsedagsfirande så vi tog en sväng om i stan medans vi väntade på de andra tjejerna. Så himla fint och jag skrattade sjukt mycket, precis vad jag behövde. Ett gäng glada tjejer och två av mina absolut bästa. Bra kväll och Della klarade sig utan syrgas. Jag åkte dock hem ganska tidigt, trött och oron gräver i bakhuvudet. Imorse åkte david in tidigt till Dellis, jag och jullis åkte till mamma och pappa som bjöd på frukost. Dom är bäst. Alltid! Della är okej, väldigt trött och syrgas behöver hon igen nu, men klarar sig utan optiflow. jag och Jullis åkte in efter frukosten och sen har vi varit där hela dagen, kollar på Frost och lejonkungen, David och Della har dansat till ” slååå dig loss slå dig friiiii ” (frost låten) för att få upp mer slem ur lungorna, funkade fin fint och Della älskar att dansa och sjunga. Bra kombo. <3 Famor kom och hämtade Jouline så hon har varit där ett tag nu, della och jullis ska få varsin kanin som de ska ha där hemma. Gissa om någon är glad?! 

Jag är tröttare än tröttast, blir tidigt i säng i dag. In till liten igen i morgon bitti. När hon mår “okej” så åker vi hem och sover för att spara på våra egna krafter. Dem tar nämligen slut ganska fort där inne på sjukhuset. Hua. 

Tack snälla ni för att ni alltid är så fina, skriver så fina kommentarer och hejjar på oss. Ni skulle bara veta hur mycket det faktiskt betyder. STOR varm kram 

Ett gäng foton från i helgen :

Här är jag påväg med Nanettes present i väskan 🙂

 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.