Lördagmorgon

God morgon ? Varit vaken större delen av natten i natt ?? somnade om vid 07 och vaknade vid halv tio igen utav att David kol in och pussade på mig. Han och Julli hade gjort mumsig frukost ☕️?.
DDD83BBA-BDC7-4F8E-A87D-94EADFD2550B
Ligger i sängen igen och vilar, blir en lugn dag hemma. Inga planer vilket känns väldigt skönt. Hoppas ni får en mysig dag ?
 

Puss Ditte

2 kommentarer om “Lördagmorgon

  1. Bettan says:

    Grattis till all kärlek i din närhet. Älskar att alla fick uppleva samma kärlek, tror världen skulle vara vackrare då.
    Gillar att läsa din blogg, funderar ofta på hur du orkar och var du får din energi ifrån. Tänkte senast idag när jag umgicks med min dotter med samma skada som er Della, hur underbart det vore att helt ha accepterat den skada de fått, verkar så utåt iallafall, när man läser din blogg. Funderar du ibland hur Della skulle vara utan sin skada el har du helt lyckats landa i att det finns ingen annan Della än hur hon är nu?
    Kan inte heller låta bli att tänka på vilken planet jag är ifrån…önskar jag hade förmågan och samvete att unna mig lite mer. Finns inte på kartan att vi skulle unna oss två skötväskor och definitivt inte en gucci ?. Förstå mig rätt, jag blir mest förundrad över mig själv, varför jag aldrig tror att jag oxå får köpa fina saker utan dåligt samvete för världens alla fattiga och utsatta.
    Tack för att du ger mig styrka att ta allt lite mer naturligt och se det fina i det jag har!!! Önskar er all lycka med barnafödande och den fortsatta bebisbubblan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.