Lördagsbok

Godmorgon. Här hemma sover alla fortfarande. Huset är helt knäpptyst, förutom kaffebryggaren som står och puttrar.. ska snart hälla upp en kopp och sätta mig i min nya fåtölj ( den kom äntligen i fredags ). Den skönaste möbel jag någonsin suttit i, snyggaste också faktiskt. ??

Vi har infört en ny tradition i familjen, en för Duni. I stället för lördagsgodis så köper vi varje lördag en lördagsbok i från Läslusen (ligger vägg i vägg med bästa kaffestället i stan: Arrenius.) Jag älskar att läsa tillsammans med henne. Det är både mysigt och bra. Så istället för att smälla i sig massa socker gör vi detta. Hon får själv välja vilken bok hon vill köpa och i går blev det den här. En liten ask med tre böcker i. Så fina illustrationer och lagom med text i.

När vi kom hem från stan igen så tog vi en lång promenad i genom en kohage och kom tillslut fram till vatten. Gösta ville väldigt gärna bada men han får vänta tills tassen läkt helt. ❤️

Sen hade vi frukstund ute, vi har de bästa grannarna. Vi får palla äpplen utav dom, till Dunis stora förtjusning.

Sen målade vi med gatukritor och fikade i solen.

För att sen gå hem till Malin och Calle. Som Duni tjatat om heeela dagen. ❤️ God middag och mysigt häng. Bästa sättet att avsluta en bra dag på. ❤️

Idag har vi inga planer alls, läsa böcker, gå i skogen och jag ska även ut och springa en timme. Men det blir en lugn dag, det behövs efter en väldigt intensiv vecka.. jösses! Det är inte helt lätt att starta upp två bolag och sen vara mamma, fru och vän på det. Tänker dock att veckan som kommer får bli lugnare oavsett vad.

Nu ska jag njuta av mitt morgonkaffe i lugn och ro innan mina älsklingar vaknar.

PUSS

Puss Ditte

2 kommentarer om “Lördagsbok

  1. Lotta Amrén says:

    Godmorgon Ditte!
    Vilken jättebra idé med en ny bok istället för godis på lördagar!
    Ha en mysig söndag fina du!
    Kram Lotta ♥️ (msyanglo)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.