Lucka nr 7

Nu är det dax att öppna lucka nr 7 i julklappsjakten. Idag kan man vinna en Giftbox från Natural cycles till ett värde av 1040kr.
Giftboxen innehåller:

1 GiftBox (termometer + 6 månader NC)
1 paket kondomer
2 paket LH test
1 paket Yoppie tamponger

Här kan ni läsa om när jag började använda Natural cycles. ❤️
För er som inte redan vet så är så är Natural Cycles en lättanvänd mobilapplikation som ett effektivt preventivmedel. Mät din temperatur, fyll i den i appen, och ta reda på exakt när du är fertil. ??
Det enda du behöver göra är att berätta varför just du ska vinna i kommentarsfältet. ?
I morgon hittar ni dagens lucka hos Ulrika ❤️

För er som inte vinner så kan ni fortfarande ta del av ett jättebra erbjudande. Om ni klickar här och skriver in “dittesjul” så kommer ni vid köp av en årsprenumeration få med termometer, LH-test och kondomer utan kostnad.
Jag tycker det har varit superspännande att lära mig mer om hur min kropp fungerar genom att ta reda på mina röda och gröna dagar. Är du nyfiken på att läsa mer om Natural Cycles kan du gå till deras hemsida där det finns massa bra information!
Vinnaren i lucka 7 blev Madde Lövdahl. Maddes motivering var “Efter att ha prövat ALLT, p-piller, p-stav, p-ring, kopparspiral osv osv så blev det droppen när min pms blev så hemsk att jag kände mig deprimerad 2 av 4 veckor i månaden. Tog 1 år innan jag kopplade det till kopparspiralen (som skulle vara så naturlig…). Efter uttag blev jag som en ny människa. Är livrädd för att tillföra något så onaturligt till min kropp igen MEN är nöjd med våra 2 barn just nu. Velat prova natural cycles och funderat på det i många år men aldrig kommit till skott. Därför håller jag tummarna stenhårt att jag har turen att vinna detta ✊?✊?”
Grattis ?

Puss Ditte

49 kommentarer om “Lucka nr 7

 1. Carita says:

  Skulle passa mig som inte vill trycka i mig hormoner bra. Vill lära känna kroppen bättre oxå! Det är häftigt .

 2. Elin says:

  Jag har alltid varit väldigt känslig mot hormoner. Haft jättesvårt att hitta preventivmedel som inte helt vänder upp och ner på min psykiska hälsa men barnmorskorna har bara kunnat tipsa mig om olika p-piller (jag kan inte ha spiral tyvärr) och jag har fått testa mig fram i flera år med varierande resultat i mitt mående. Har ätit några i ett par år nu som funkat ganska bra, men nu börjat krångla. Är så ofattbart trött på det och har därför funderat på om jag ska ”våga” mig på NC. Har gjort jättemycket research och vill verkligen testa detta hormonfria alternativ. Det skulle betyda jättemycket att få vinna detta, då jag verkligen hoppas att ett hormonfritt alternativ är något för mig.
  Tack för en fin blogg! Kram

 3. Carro says:

  Åh detta skulle vara perfekt för mig (och min man) då jag fick Crohns för ett år sedan och helst inte ska ha några preventivmedel alls pga det. Och lets face it, kondom tar liksom bort känslan ? och fler barn vill vi inte ha just nu, det räcker med våra tre fina söner ?

 4. Anne says:

  Vi har nyss fått vårt första barn och jag vill så gärna prova NC som skydd när det är dags igen. Både för skydd och för att planera en ev graviditet framöver. Hoppas på att vinna detta och kunna skydda mig utan massa hormoner 🙂

 5. Viktoria says:

  Det går här är något som jag velat prova. Vilken dag som helst borde vårt tredje barn födas!? Sen är det dags att fundera över preventivmedel och jag vill absolut inte ha något som p-piller eller spiral. Gillar det naturliga! Så detta vore perfekt!!

 6. Jagoda says:

  Vilket spännande pris!!
  Jag mår tyvärr inte bra av hormoner. Mår dåligt psykiskt, känner mig uppsvälld, har tappat jättemycket hår sen jag började käka piller.. – det hade varit roligt att få testa någonting som inte ger några ”biverkningar” och är snällare för kroppen ???

 7. Milie says:

  Vilket häftigt preventivmedel. För oss som av medicinska skäl inte kan använda andra preventivmedel är detta ett jättebra alternativ. För mig och min partner vore detta fantastiskt. Jag mår superdåligt av alla typer av kliniska preventivmedel (har provat ett stort antal nu) utom kondom, men min partner har dessvärre urologiska besvär som gör att vårt samliv försvåras när vi använder kondom. Vi vill också ha möjligheten att själva få bestämma över eventuella ytterligare graviditeter. NC verkar verkligen vara lösningen för oss och väl värt ett försök.

 8. Josefine- utmattad trebarnsmamma says:

  Hej! Jag vill vinna dagens lucka! Just nu har jag utmattningssyndrom och har plockat bort hormospiralen för att veta hur min kropp är utan tillsatta hormoner. Därför vore detta en perfekt testperiod för att se hur detta känns för mig/oss. Ett fjärde barn är inget alternativ i min situation, så jag håller tummarna för en vinst hos dig ❤

 9. Sara B says:

  Jag mår dåligt eller reagerar på annat vis på diverse preventivmedel. Av p-piller blev jag deprimerad och illamående, p-stav slutade jah aldrig blöda av osv… det skulle vara roligt att bara använda sig av sin egna kropp för att skydda sig från oplanerade graviditeter. Har bara hört positivt från natural cyclers så jag hoppas på vinst! 🙂

 10. Annie says:

  Har varit sugen på att testa ett tag nu, men ej kommit till skott ?…. iaf kikat på denna då jag pga sjukdomar inte kan äta p-piller eller ha spiral. Den skulle därav vara perfekt för mig & som en bonus skulle jag kunna använda den för att äntligen få mer koll på cykeln och därmed få kanske rätt på mina inställningar på pumpen (har diabetes typ 1 som påverkas av menscykeln).

 11. Jenny Berggren says:

  Med åren har jag känt att: Nej nu får det vara nog att som kvinna behöva tillföra hormoner och annat som skydd mot graviditet. Speciellt inte då det i mitt fall inte ens fungerat särskilt bra då jag blivit gravid både med p-piller och spiral. Är nu föräldraledig med bebis som är månaden yngre än Duni. Tror att denna typ av preventivmedel skulle passa oss perfekt, både som skydd nu och för planering av ev. ny graviditet om suget efter en liten fyra kommer ?

 12. Frida Lagergren says:

  l. Vi blev föräldrar till vår Adele i mars efter 5 års försök och kamp. Nån gång vill vi nog ha syskon om vi vågar pröva igen.. Men fram till dess vore det guld att få prova NC då jag inte kan äta hormoner pga hälsoskäl. Att få lära känna kroppen igen efter alla behandlingar och år av graviditeter och missfall..det vore fantastiskt. Skulle bli så tacksam om jag vann!

 13. Frida Lagergren says:

  l. Vi blev föräldrar till vår Adele i mars efter 5 års försök och kamp. Nån gång vill vi nog ha syskon om vi vågar pröva igen., och fram till dess vore det guld att få prova NC då jag inte kan äta hormoner pga hälsoskäl. Att få lära känna kroppen igen efter alla behandlingar och år av graviditeter och missfall..det vore fantastiskt. Skulle bli så tacksam om jag vann! Den dagen, om den kommer, att vi ska försöka få syskon kanske NC kan hjälpa till också.

 14. Frida Lagergren says:

  Vi blev föräldrar till vår Adele i mars efter 5 års försök och kamp. Nån gång vill vi nog ha syskon om vi vågar pröva igen., och fram till dess vore det guld att få prova NC då jag inte kan äta hormoner pga hälsoskäl. Att få lära känna kroppen igen efter alla behandlingar och år av graviditeter och missfall..det vore fantastiskt. Skulle bli så tacksam om jag vann! Den dagen, om den kommer, att vi ska försöka få syskon kanske NC kan hjälpa till också.

 15. Ida says:

  Fick mitt andra barn för två månader sen och funderar nu på vilket preventivmedel jag ska börja med. Vill hemskt gärna testa något hormonfritt alternativ. Har hört mycket bra om Natural Cycles och skulle det någon gång bli aktuellt med barn nummer tre så är det ju perfekt att man kan använda appen även för det 😀

 16. Emma Pamnell Persson says:

  Önskar så gärna att vinna för att starta med NC och dess ‘plan’. Efter 2 graviditeter i år varav båda slutade med missfall känns livet jobbigt och menscykeln har förändrats totalt, ?❤

 17. Anna says:

  Jag skulle verkligen vilja börja med NC då jag inte får använda andra preventinmedel på grund av att min mamma gått bort i bröst cancer och min pappa har haft blodpropp och några andra själ. Så detta skulle vara guld värt för mig att få testa på grund av ovanstående men också för att få lära känna min kropp bättre!

 18. Emma Pamnell Persson says:

  Önskar så gärna att vinna för att starta med NC och dess ‘plan’. Efter 2 graviditeter i år varav båda slutade med missfall känns livet jobbigt och menscykeln har förändrats totalt,

 19. Anna says:

  Jag skulle verkligen vilja börja med NC då jag inte får använda andra preventinmedel på grund av att min mamma gått bort i bröst cancer och min pappa har haft blodpropp och några andra själ. Så detta skulle vara guld värt för mig att få testa på grund av ovanstående men också för att få lära känna min kropp bättre! Tack för en fantastisk blogg ❤️

 20. Madde Lövdahl says:

  Efter att ha prövat ALLT, p-piller, p-stav, p-ring, kopparspiral osv osv så blev det droppen när min pms blev så hemsk att jag kände mig deprimerad 2 av 4 veckor i månaden. Tog 1 år innan jag kopplade det till kopparspiralen (som skulle vara så naturlig…). Efter uttag blev jag som en ny människa. Är livrädd för att tillföra något så onaturligt till min kropp igen MEN är nöjd med våra 2 barn just nu. Velat prova natural cycles och funderat på det i många år men aldrig kommit till skott. Därför håller jag tummarna stenhårt att jag har turen att vinna detta ✊?✊?

 21. Susanna says:

  Tyvärr klarar inte min kropp någon av alternativen preventinmedel vi provat, vilket resulterat i att jag – utmattad efter många olika försök – inte går på någonting. Jag och min älskade pojkvän pratar om barn ”någon dag” men är helt enkelt inte där ännu. Vill så gärna prova NC, och det är dessutom SÅN stolthet att det är en svensk kvinna som står bakom.
  Kärlek!

 22. Tilda says:

  Jag skulle bli helt överlycklig av att vinna ? använde natural cycles innan jag blev gravid och nu när min bebis är sju månader kom mensen sådär helt plötsligt tillbaka. Natural cycles skulle vara perfekt for mig nu ☺️

 23. Daisy says:

  Då jag har 2 p-piller barn så litar jag inte längre på det. Älskar barnen överallt annat fast de var oplanerade men OM det nånsin ska komma en 3a vill jag den ska vara planerad

 24. Ellen says:

  Det här skulle jag så gärna vinna! Fick mitt första barn för några månader sedan och vill INTE proppa i mig massa piller fulla med hormoner igen(som bara ger mig massa tokiga blödningar heeeeeela tiden)
  Blä!! Skulle så gärna vilja prova ett hormonfritt alternativ som även kan vara en hjälp när man planerar för syskon?

 25. Jessica says:

  Vi har nyligen fått vår andra son och jag skulle verkligen bli så glad för den här vinsten då jag länge velat testa det här preventivmedlet som jag hört mycket bra om??

 26. M says:

  Jag skulle vilja vinna detta för har testa både minipiller och hormonspiral… gick upp 10 kg av hormonspiralen trots att jag levde hälsosamt och tränade ca 3 gånger i veckan.. mådde även dåligt utav den psykiskt men tillslut tog jag tag i vikten och gick ner de tio kilona igen… jag tog dock ut den efter ett halvårför orkade inte må dåligt utav den så jag började med minipiller istället.. och då hade samma sak igen… viktuppgång, finnar och va allmänt trött och hängig.. så slutat med dem nu och nu när jag ser detta så känner jag att jag måste testa!! Hade varit underbart med ett hormonfritt preventivmedel och jättespännande att lära sig mer om hur sin kropp fungerar ?✊?

 27. Angelica says:

  Jag vill verkligen prova natural cycles nu efter vi fått vårt andra barn! Vill så väldigt ogärna stoppa i mig hormoner men ett tredje barn är inte aktuellt. Vi har det kämpigt nog med två! Kram!

 28. Rebecka says:

  Vår 5 år gamla son har precis fått en autism diagnos och vi har velat fram och tillbaka för om vi ska försöka ge honom ett syskon eller inte i allt det tuffa. Igår bestämde vi oss, skakade hand och kramades och bestämde, jag och min man att vi ger 2018 en chans för barn. Går det inte då så får vi köpa hund.
  Skulle bli så tacksam över NC. Har förstått det som att man kan ha toppenkoll både för att bli gravid och för att inte bli gravid. Vi hoppas bli gravida 🙂

 29. Elin says:

  Efter 8 år med p-piller slutade jag eftersom vi ville bli gravida. Blev så förvånad över hur mycket bättre jag mådde! Blir helt matt när jag tänker på hur mycket hormoner jag stoppat i mig under den tiden och hur det påverkade mig. I mars föddes vårt första barn och natural cycles känns som ett självklart val av preventivmedel nu. Speciellt eftersom ett syskon inte känns långt borta?. Så spännande att följa vad som händer i kroppen också, speciellt efter en graviditet och förlossning när man upplevt hur häftig den är!

 30. Elin says:

  Efter 8 år med p-piller slutade jag eftersom vi ville bli gravida. Blev så förvånad över hur mycket bättre jag mådde! Blir helt matt när jag tänker på hur mycket hormoner jag stoppat i mig under den tiden och hur det påverkade mig. I mars föddes vårt första barn och natural cycles känns som ett självklart val av preventivmedel nu. Speciellt eftersom ett syskon inte känns långt borta 🙂 . Så spännande att följa vad som händer i kroppen också, speciellt efter en graviditet och förlossning när man upplevt hur häftig den är!

 31. Amanda says:

  Kondomerna kan vi slänga, för vi vill ju fortsätta gänga! Tampongerna får vänta, för kanske kan vi få en jänta!
  Kön spelar ju såklart ingen roll, men det passade in i rimmet 😉 Jag vill vinna så vi kan påbörja resan mot syskon!

 32. Rebecka says:

  Åh! Hade varit så fantastiskt att vinna detta. Jag sitter just nu med ett pågående missfall och vill så gärna att det snart ska vara över så att vi kan få fortsätta våra resa mot att få en bebis. Jag längtar varje dag tills vi kommer få se ett plus på stickan igen och med hjälp av natural cycles skulle denna långa resa förhoppningsvis kunna gå fortare!

 33. Åsa says:

  Jag och min man är kära. Kära! Vi har tre små killar som är awsome men känner att det räcker där 😉 i tisdags fick jag mina första blodproppar i benet… Och fick säga hejdå till mina älskade piller (till min mans skräck) hahaha vore ju toppen med hormon och östrogen fritt men ändå fritt fram för… Ja du vet! Med min hjärtsjukdom finns tyvärr inte så många fler alternativ så detta känns väldigt lockande att få testa! Hurra för kvinnokroppen och att få vara kär / Åsa

 34. Mia Korch says:

  Jag är gravid men har funderat på att testa Natural Cycles efter bebisen är född. Verkar vara så skönt att slippa alla hormoner i p-piller som bara ger mig acne och dåligt humör.

 35. Simon Korch says:

  Med tänkte på vilket arbete det är för att bli gravida så är alla hjälpmedel välkomna. Jag vinner gärna så att vi enklare ska kunna utöka familjen 🙂

 36. Emelie Wandel says:

  Jag har länge varit jättesugen på att testa Natural Cycles, men inte fått tummen ur. Det hade varit perfekt att få prova på här och se om det är rätt metod för mig!

 37. Emelie Wandel says:

  Jag har länge varit jättesugen på att testa Natural Cycles, men inte fått tummen ur. Det hade varit perfekt att få prova på här och se om det är rätt metod för mig!
  Emelie.wandel@yahoo.se

 38. Sofia says:

  Åh jag skulle bli jätteglad om jag hade turen att vinna detta.Har tänkt mycket att jag så gärna skulle vilja prova Natural Cycles men det har inte blivit av.Jag tål inte hormoner,har provat en massa olika prefevtivmedel men jag blir och må dåligt av dem.Nu har jag kopparspiral men har bestämt att ta bort den då det inte alls känns bra.
  Är sjukskriven för utbrändhet just nu.Läste en artikel häromdagen att just kopparspiral kan orsaka dessa symtom som jag har.Nu behöver det ju inte vara pga kopparspiralen men det är ju värt att prova att ta bort den för att se om jag blir och må bättre.
  Stor kram till dig fina Ditte❤️

 39. Freja says:

  Åh bästa luckan!! Jag har alltid haft problem med preventivmedel och därför tagit p-piller med minst hormonpåverkan. Jag länge använt preventilmedel som gjort mig väldigt nedstämd så jag har länge hoppats på att något sånt här skulle komma tillslut! Har så länge varit sugen på att köpa men jag har precis flyttat hemifrån för att studera och pengarna har inte riktigt räckt till! Så håller alla tummar och tår att jag vinner! Tack för en fantastik blogg som verkligen berör och fått mig att öppna ögonen många gånger!

 40. Jessica Karlsson says:

  Jag önskar så att få vinna den smarta grej.
  Vi har fått 2 helt fantastiska små kids efter lite jobb och slit och jag är i dagsläget inte så sugen på en tredje, Men jag är inte heller så pepp på att stoppa i mig hormoner för att förhinder en tredje graviditet så natural cycle vore den perfekta metoden för mig.

 41. Pernille O A says:

  Jeg vil gjerne vinne dette! Jeg har nylig sluttet på piller ettersom at jeg nå er blitt gravid, og jeg har aldri følt meg så fantastisk som nå! Dette er definitivt noe jeg ville prøvd etter fødselen! Fingers crossed ??❤️

 42. Mikaela Betti says:

  Jag skulle vilja vinna detta då jag blev mamma för 5 månader sen och har ännu inte hittat ett bra preventivmedel. Jag har testat många p-piller när jag var tonåring men inget funkade och nu vågar jag inte gå på det igen. Så jag skulle gärna vilja testa detta 🙂

 43. Annie Alström says:

  Jag skulle vilja vinna denna gåva för som alla andra så är man inte så intresserad av att stoppa i sig en massa läkemedel utan vill kunna kontrollera det på egen hand. Efter att ha fått en dotter så känner jag att jag borde ta bättre hand om min kropp så att man har möjlighet att vara med så länge som möjligt och uppleva allt tsm ❤️

 44. Louise arvidsson says:

  Vilken bra lucka ? jag har ett ganska bra tag testat olika preventivmedel fram och tillbaka, men det mesta har slutat i att jag antingen går upp i vikt, får problem med acne eller blir deprimerad och har valt at utesluta det nu. Har såå länge funderat på att testa NC, men som fattig student gör det ont i plånboken även med rabattkoder. Skulle vara kul att lära känna sin kropp på ett helt nytt sätt, verkligen. Och skulle vara otroligt tacksam!
  Kram.

 45. Johanna says:

  Åh vilken fantastiskt vinstchans! Den kunde inte komma lägligare för oss. Har min 6 månaders dotter sovandes i famnen. Så underbart, Nu när vi ska börja med preventivmedel så skulle NC vara bästa alternativet för oss för att ha koll på gröna och röda dagar. Håller tummarna ?❤️

 46. Emmie says:

  Vilken fin tävling i denna lucka! Och fina dig som jag följer varje dag på Instagram!!
  Skulle så gärna vilja prova natural cycles som jag nu läst om i så många år men ändå aldrig kommit till skott att prova. Efter många år med dålig hy (acne) är jag helt enkel FÖR rädd för att prova nya preventivmedel där mina hormoner kan rubbas och orsaka ännu mer ärr och fula märken..
  Fin kväll till dig och din familj!

 47. Anna says:

  Wow! Detta verkar nästa för bra för att vara sant. Drömmen att slippa äta p-piller. Som jag faktiskt sluppit göra i 5 års tid nu. Då vi fått våra 3 barn på så kort tid. Nu är min minsta 5 månader och snart är det dags att börja fundera på hur man ska göra hade hemskt gärna viljat testa då min man inte alls tror på det här ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.