Lugn dag hemma

Hej finisar ❤
Började dagen med lite frukost tillsammans med en bästis, lunkade sen ut på en liten prommis med Truls och sen kom Johanna och hennes lilla Sixten hem hit för fika och mys. Åh så gosigt med bebis!!!! Längtar så efter min nu ?❤?? Otroligt söt och liten, skönt att se att de inte är så där groteskt stora när de kommer ut som man föreställer sig i huvet ?
Nu vilar jag och Truls i soffan, Julli och Moa kommer hem från skolan snart och sen är det handbollsträning. David kommer hem sent ikväll så det blir något lätt lagat till middag ☺️ Kanske lax i ugn och broccoli med pasta.. och romsås. Mums ?
Är kär i nya spegeln som fick följa med mig hem igår, 110cm super stooor och super fin! Ska köpa en bänk från Ikea att ha under men detta får vara så länge.
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

10 kommentarer om “Lugn dag hemma

 1. Natalie says:

  Vad fint ni har det!
  Var kommer den fina spegeln man skymtar i spegelbilden från? Alltså den med ljuset?

 2. Nira says:

  Hej hej! Kikar in på din blogg med jämna mellanrum. Tack för ärlighet, inspiration och fina bilder. Hoppas aurorasamtalen gör dig trygg och att sista biten av graviditeten går bra. Ha en fin eftermiddag?

  • dittesvanfeldt says:

   Tack snälla för de fina orden! Gör mig väldigt glad ❤ Jag hoppas nästan den sista tiden nu går fort, jobbigt med så ond foglossning och nu lääängtar jag så efter bebisgos ?❤ men den får gärna bakas klart först den lilla bebisen ❣️ Kramar

 3. AnnCatrin says:

  Så himla snyggt! ? Den vågiga skålen som du hade vid bordet vid spegeln på instafilmen, var är den ifrån? Märke?
  Fin kväll <3

  • dittesvanfeldt says:

   Tack snälla, det vet jag tyvärr inte. Fick den av min mamma för flera år sedan. Kramar

 4. Malin says:

  Åh så fint du har! Vill också ha en sån spegel. Har sett en från house doctor. Vad är det för märke på din? Får man fråga vad den kostar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.