Lussebullar

God morgon ??❄️
I går åkte jag och köpte 10 liter färg ( för att måla väggen i vardagsrummet och det som byggdes till i Jullis rum ) tänkte att det var bra om det fanns hemma tills David kom hem så vi bara kunde börja måla efter middagen. En hink med 10 liter färg är allt annat än lätt att bära, dessutom har jag lite problem med ryggen just nu så ja det gick inte så bra helt enkelt.. lyckades ta mig till bilen som stod en bit bort och öppna bakdörren och med lite sving få upp hinken i Sätet.. och där ifrån studsar den sen med en rejäl duns ner i golvet på bilen. Och eh ja… locket öppnar sig och det är färg typ överallt. Hade lyckats lämna ett par av mina inte allt för billiga skor i  bilen precis i skottsonen för färgen också. Hoppar in i bilen och börjar gråta lilleskutt tårar, dem verkligen sprutade. Åkte en bit för lugna mig och sen ringa David, när han svarade började jag gråta ennu mer. Trodde ju faktiskt att jag hade förstört både bil och skor. Han lugnade ner mig och sa att det gör inget, det är ju bara prylar, huvudsaken är att jag inte hade gjort mig illa. Han säger att han ska ringa några samtal och ringer sen upp och ber mig åka till svärfar på Coffee center. När jag väl kommer dit så får jag bästa hjälpen ❤️ Bengt ropar på alla som jobbar i disken och så lyckas han få bort all färg. Sven som också jobbar där räddade mina skor så dom klarade sig också. Kunde åka hem med ett lite lättare tryck över bröstet om man säger så. Tack och lov för en svärfar som kan rädda en i nöden.
IMG_2270
Det ser kanske inte så mycket ut men under hela burken hade det runnit ut massa och även splachat ut över ryggen på sätet.. urk. Kommer aldrig mer att åka och köpa så där tung färg.
Väggen blev ivarjefall färdig målad, David målade super fint medans jag, Nanette och Sofia hade té mys i soffan. Vi fick serva med dricka och lyssna på allt som David hade att säga medans han målade.. och ni som känner David vet att det är en del saker han har att säga efter en dag, egentligen jämt. Brukar skämta och säga att han lider av munndiaré då han har väldigt svårt att vara tyst. ?❤️ Bäst är han. Vi hade tänkt måla pumpor men alla var för trötta.
Idag struntar jag i att det bara är oktober och tänker baka lussebullar endå! Är så himla sugen och vi längtar efter julen här hemma, så idag blir det julmusik och lussebullsbak. Vad har ni för planer för dagen? Såg ni mitt inlägg om eventet i november som jag la upp igår? Skriv gärna om ni har några frågor.
Puss på er ❤️
IMG_2274

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.