Lyckan..

..just nu är total. Så fantastiskt skönt att äntligen vara klar med allt vad renovering heter. Sen i januari har vi hållit på, först Dellas rum och toalett och nu vårat. Men alltså!!!! Sååååå bra det blev. ???? Min bästis @sofiaristic som ritat hela badrummet.. om ni ska göra om något hemma, anlita henne! Hon har verkligen ett öga för det där extra.

Inväntar ett skåp vi beställt som kommer stå vid väggen bakom mig:

Och idag ska vi sätta upp en gardinskena i taket vid dörren så man kan dra för där, först var tanken att frosta dörren men det känns lite 80-tal, tror en linnegardin gör sig finare där.

Och sovrummet då… ?? i två dagar har vi fått vakna upp till den här utsikten. Precis lika härligt som jag drömt om att det skulle vara. Jag ÄLSKAR tallarna utanför, finns inget vackrare att vila ögonen mot än skog och vatten enligt mig.

Min bommulsbjörn sover på en enorm kudde i sammet nedanför fotändan av våran säng, för att sen så fort han hör att någon börjar vakna hoppa upp och göra oss sällskap i sängen. Han är precis som våra barn, vill ha massvis av närhet. ❤️

Älskar hur klematisen utanför fönstret skapar fina skuggspel i gardinen. ??

Nu ska jag passa på att njuta av mitt morgonkaffe här i sängen i lugn och ro. Duni sov hos Nanette och Jim i natt. ❤️?? Världens bästa.

PUSS

Puss Ditte

6 kommentarer om “Lyckan..

  1. Sarah says:

    Åh wow! Dröm att vakna upp där, ni har verkligen fått till de jättefint 🙂 Tack för inspo!

  2. Cissi says:

    Så himla vackert Ditte??
    Jag har en liten fråga, vad är det för färgkod på färgen Ni har i sovrummet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.