M A G I

Hej ❤️
Sitter utanför barnmorskan (neeeej inte gravid) och väntar på att David ska komma för att hämta upp mig.
Vi har telefonmöten med rosteriet och fraktbolaget idag ? NI alltså! Magiska! Vi har redan sålt 1 TON kaffe. Herrejösses.

Ville bara titta in och berätta att Årsta grundsärskola har det absolut finaste luciatåget! Inte ett öga torrt i går under Dellas luciatåg. ?? Älskade hjärtan.

Min lilla pepparkaksgumma ? Världens finaste.
Och på eftermiddagen hade Dunihjärtat också luciatåg. Soooom hon har övat. Och så stolt och glatt hon sjöng trots att alla föräldrar var och tittade ( hon som annars är en liten blygis ) ❤️
Först när vi frågade henne vad hon skulle vilja vara i lucia tåget så svarade hon helt självklart ”jag ska ha Pippi kläder men jag är Duni” Men sen när hon såg att Della skulle ha pepparkaksklänning så ändrade hon sig snabbt ☺️?❤️ Tycker lucia är så mysigt, just detta.. att få komma till förskolan/skolan och lyssna på när barnen sjunger för att sen fika alla tillsammans. ❤️ Fint tycker jag.

Nu kommer David och vi ska skynda iväg för att hinna allt idag.
JUSTA JA!!!! Idag vid 16-20 står vi och bjuder på vårat kaffe på Coop i Alsike. Kaffet kommer från och med idag även att finnas med i deras sortiment. ?????❤️ Såååå stolt!

Hoppas vi ses ❤️☕️?

PUSS


Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.