Magic nr 12

Hej vänner ❤️
Idag började vi morgon men mys hemma, åt gröt och segade oss jag & Duni. Himlen var sååå fin, helt rosa och ute var det krispigt kallt.
<<<<<<<
t packade vi ihop oss och åkte till mamma & pappa ❤️ fick kramas lite med David igen som också var där och drack en morgon kaffe med mamma ?☕️
Så mysigt som vanligt. Duni somnade i mammas famn ❤️ älsklingar.
Vid 11 åkte jag in till David, åt lunch och fixade med lite grejer. Håller på att ta över ett aktieföretag ? känns stort och lite nervöst. Men det kommer bli himla bra.
Della kom hem i går igen ❤️ idag har det varit lite bättre med knappen krånglar fortfarande. Vi ska tillbaka till sjukhuset i morgon. Röntga och sen träffa doktor.
Duni blir alltid överlycklig när Jullis kommer hem från skolan, typ bästa stunden på dagen.

Ikväll har vi haft Dellas assistenter här på julbord, 12 härliga vänner. ❤️ Här är dem : Dellas armar och ben, öron och ögon, händer och fötter, Dellas bästa vänner, de som gör att Dellas liv blir lite enklare att leva. De som gör att hela familjen fungerar. ❤️
Så glad och tacksam för varenda en av dem.
Nu blir det filmmys i soffan innan natti. ❤️

Puss Ditte

2 kommentarer om “Magic nr 12

  1. Nira says:

    Vilka fina människor Della och ni har runt er. Jag hoppas verkligen assistansstödet behålls för er och alla familjer med behov! Lycka till med knappen på sjukhuset. Och ha en fin kväll?

  2. Tess says:

    Tänk vilken gåva att Della får ha så många fantastiska människor runt sig. Precis som det borde vara för alla i behov av stöd/vård av olika de slag, en rättighet.
    Och ni, som familj, så mycket värme och kärlek. Era barn kommer växa upp till så fina personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.