Magisk blomma

Inlägget innehåller adlink

Godmorgon 🤍 Tack för otroligt fin respons på inlägget i går. I bland önskar jag att livet inte var så komplicerat. tankarna spretar väldigt mycket just nu. ska vi sälja huset när det är färdigbyggt och flytta ner till skåne? Eller till Portugal? Eller vad vill vi? Det är väl så det kanske blir i kris, att man velar. Vi som familj har ju varit väldigt bundna till en plats i och med Dellas behov. Vilket också blev en krock i huvudet när hon försvann… Vi behöver inte bo här längre. Samtidigt som jag vill bo här, för här är ju alla våra nära & kära. ❤️ Ja ni hör ju.. huvudet är inte rimligt just nu. Tror att vi landar i att bo i drömhuset vi bygger nu och sen försöka hitta ett till hus, en sommarstuga att åka till. Gärna vid vattnet. För vid vatten blir huvudet lugnt.

Duni är så söt, den här fina tulpanen såg hon och utbrast ” åh wow mamma vilken magiskt fin blomma har du sett den?!!!! ” 🙈😂😍 Jag håller med henne. blir glad av den.

Ny morgonrutin är att ha dom här eye padsen på under tiden jag dricker morgonkaffet. Burken ligger i kylen så dom är iskalla när man lägger på dom. väldigt skönt! Ni hittar dom HÄR

Puss Ditte

2 kommentarer om “Magisk blomma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.