Man ska ju leva när man lever

Hello finisar!
Hoppas ni haft en toppen dag?! Våran startade inte så bra, vaknade av väldig smärta i höger sida av ryggen vid njurarna.. Gick upp och vankade runt lite och då vandrade smärtan mot magen som en stor muskelkramp.  Smärtan var ohållbar, bland det absolut värsta jag känt. Väckte David i panik som fick ringa ambulans. Dom var så himla snälla och gjorde mig jätte lugn. Vi åkte in till akutmottagningen i Ystad där man antog att jag fått ett njurstensanfall.. Fick väldigt bra bemötande och snabb service. Gjorde ultraljud på njurarna och fick med mig smärtlindring ifall det skulle komma tillbaka. Det har det inte gjort peppar peppar och vi har kunnat njuta av våran dag här på saltsjöbadet. När vi kom tillbaka från sjukhuset kom en jätte gullig kvinna som jobbar här och knackade på för att kolla hur det var med mig, sånna “små” saker som verkligen gör en glad i hjärtat <3 Samma med en utan kvinnorna på spat. Tack till er <3 ni gjorde min dag ennu lite finare.
David hade bokat in 120 minuters spa på Creek spa här på hotellet, vi är lena som små bebisrumpor just nu 🙂 Verkligen en häftig upplevelse, vi fick möte alla jordens element i olika världsdelar. Kan varmt rekommendera om ni åker hit, vilket jag tycker ni ska! Det är så magiskt vackert här. Vi bara njuter.
Har lite hemlängtan nu, jag saknar mina hjärtan hemma.. Det finns tider när jag legat hemma vaken själv på natten i sängen, när David varit med Della på sjukhuset, jag har haft så ont i hjärtat, det har varit riktigt jävla skit pissigt. Och så finns det dagar/kvällar som denna, när jag vet att Della har det så bra som hon kan ha det tillsammans med sina assistenter X2 under tiden vi är här. Min älskade mamma är även där och myser <3 Våra änglar på jorden. Som gör det möjligt för oss att slappna av, för några timmar/dagar få släppa ner axlarna som för ofta är spända av oron. I morgon ses vi ju igen <3 mina små gosnosar..

Så nu ska jag tillåta mig att fortsätta njuta, bara vi två tillsammans. Det är sånna här tillfällen som gör att man orkar, när det brinner till.
Påriktigt hörni Njut av livet som levs här och nu, uppskatta det som händer, stort som litet. Bara njut och älska livet.
vsco-photo-1 20 vsco-photo-2 15
vsco-photo-1 21vsco-photo-1 22 vsco-photo-4 12

Puss Ditte

4 kommentarer om “Man ska ju leva när man lever

    • dittesvanfeldt says:

      Nej det var faktiskt bland det värsta jag varit med om i smärtväg.. uscha. Ja verkligen skönt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.