Måndag

Min ambition var ju att vi skulle ut och busa i snön, åka skridskor osv. Men efter att ha vikt i hop tvätt och rensat i garderoben så kände jag att min foglossning inte tillåter mer ansträngning.. även om jag inte tänkt åka skridskor så är vägen dit jobbigare än vad man kanske tror om man inte har haft riktigt foglossning. Minsta lilla är faktiskt jobbigt nu, David får hjälpa mig att vända mig i sängen på kvällarna för då är det värst. Aj säger jag bara! Så jag bokade en bio till mig och Julli istället, hon blev väldigt glad ❤ vi hann med lunch, köpa nya träningsbyxor+strumpor och väska till Jullis handboll och lite mys hos Sofia på Urban collection innan bion också. ?❤ Hon har mycket finheter på rean just nu! Tips tips! Bion var bra, men lååång och det märks att bebis blir större och större snabbt nu, hela magen skumpar nu när den rör sig. Inte helt lätt att sitta still i över 2 timmar ? Men åh vad jag älskar det ❤ fortfarande bästa känslan när bebis buffar, den har lagt sig med huvudet ner och buffar mest på höger sida.
Älskling hade fixat mat tills vi kom hem och nu har jag tagit en varm duschat och pussat alla mina små älsklingar god natt ❤
I morgon är det tillbaka till verkligeheten som gäller ☺️ .
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

En kommentar om “Måndag

  1. Karin says:

    Jag fick tipset att sov a meden tunnare kudde mellan benen, det var skönt för fogarna! Var tvungen att gå till en sjukgymnast efter min förlossning för att få bukt med min foglossning som tyvärr kom efter att bebis var ute. Hoppas du slipper det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.