Måndag

Hej ❣️ Måndag och ny vecka igen, känner mig betydligt piggare idag vilket är väääldigt skönt. I går åkte vi hem till Åsa och Jocke för mysigt fika häng i soffan, massa skratt och planering utav Vemdalen.. jag kommer förmodligen att stanna hemma. Vet inte om jag vågar ge mig ut på en 5 timmars lång bilresa och sen när man väl är framme så är det 18 mil till närmsta sjukhus, inte för att jag tror att bebis ska komma nu men det känns lite läskigt och 5 timmar i bil med den här kroppen känns väldigt jobbigt. Men vi får se hur jag känner när det är dax att åka. Blev spontan middag där också, Åsa slängde ihop en väldigt god korvstroganoff ☺️❤.
Den här veckan bjuder på massa möten och en pressvisning och fika mys med bästis. Har en check hos barnmorskan och sen ett möte hos Auroramottagningen ❤. Känns som att tiden fortfarande går i slowmotion vissa dagar och andra känns det som att den går jätte fort, magen växer och bästa just nu är att bli väckt utav att bebis buffar runt och stökar i magen på morgonen, så himla mysig känsla ❤ njuter verkligen utav det. David och jag läste ett kapitel ur boken tillsammans i går, skrattade så tårarna rann! Han är verkligen inte helt klok ibland.. han tror ivarjefall att jag/vi kommer klara förlossningen galant, det tror jag med men det känns väldigt skönt att han är så övertygad ❣️??❤
Idag fick jag frukost i soffan utav David och sen gick vi tillsammans till Joulines skola för att ha utvecklingssamtal ❤ alltid lika roligt, hon är så duktig min lilla prinsessa. Nu är jag påväg in till stan för att lunch med David, vi har nämligen assistent utbildning hemma idag och jag vill inte smitta någon, framförallt inte Della ( även om jag förmodligen inte smittar längre så vill jag inte chansa ).
Hoppas ni får en finfin måndag ❣️?
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

En kommentar om “Måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.