Måndag

Strålande sol när vi vaknade i morse, underbart. Känns som att hela dagen blir mycket när den börjar med sol. Skjutsade Jullis till skolan sen åkte jag till Della, lilla älsklingen. Hon höll precis på att somna när jag kom, vi provade ut hennes nya stol. Så himla duktig och glad trots att vi bökade och stökade så med henne. Beundrar henne verkligen, hennes tålamod är väldigt mycket bättre än mitt. Som jag skrivit tidigare så lär jag mig så otroligt mycket utav henne, hennes glädje är enorm och inspirerar mig så mycket. Min kärlek till henne är så stor, jag tror verkligen att allt sker utav en anledning, jag tror på att vända det jobbiga till styrka. Jag tror på tankens kraft, att det är större än allt annat. ” if you believe you can. Our believe you can´t. Either way your right. ” Mitt favorit citat helt klart. 

Efter 30 min i stolen tröttnade hon och fick sitta i mitt knä ett tag innan det var dax för cpup mätningen, allt gick jätte bra tills vi kom ner till högfoten, aldrig sett henne ha så ont. Tårarna sprutade och hon var verkligen otröstlig, gör så otroligt ont i mitt hjärta när hon har ont. Känner mig så himla maktlös. Jag avbröt och tog med henne in till hennes rum istället, sjöng och kramade tills hon somnade. 

Hemskt. Vill bara att hon ska må bra, de är min största önskan. Att dem ska få må bra, mina barn. 

Pratade med personalen om foten och åkte sen hem. tårarna rann ner i bilen, det är så himla jobbigt att se henne så ledsen, känns som att jag ska gå sönder inombords. Jag önskar jag kunde ta över hennes smärta. Väl hemma satte jag mig och ritade lite, Väntade på att Jullis skulle komma hem så vi kunde åka och leka hos mickis och barnen. 

 

Hoppas ni haft en fin måndag än så länge. 

Dagens :

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.