Måndag

Hej vänner 🙂
Precis suttit mig ner för nästan första gången idag, full fart hela dagen. Började med en sväng till boländerna för att kolla Vålamagasinet och träffa Evelina. Längesen och välbehövligt. <3 Åt lunch och åkte sen hem, packat ordrar i säkert två timmar. Så himla roligt, jag älskar ju det, att få sitta och pyssla. 54 stycken har jag rullat, klistrat, knytet och lagt ner lite extra kärlek på. Tusen tack ennu en gång till er underbara människor som beställer print från mig.
Idag fick jag ett mail jag bara måste få dela med mig utav, började gråta när jag lästa det. Så otroligt fint och det värmde verkligen enda in i hjärteroten. Tusen tack <3 Har inte hunnit svara på det ännu, vill låta det sjunka in. :
Hej Ditte!
Det är alltid så svårt att inleda ett mejl, när man egentligen vet precis vad man vill ha sagt samtidigt som man inte alls vet hur man ska inleda. Skriver man “hej” med en fin inledning eller ska man bara gå rakt på sak?
Mitt namn är i alla fall Cornelia. En student på 20år som studerar till förskollärare med masterexamen i psykologi med drömmen att en dag få äran att vara med och utvecklas tillsammans med det finaste vi har på denna jord, barnen.
Jag försöker ständigt påminna mig själv om att den internetvärld vi har, och allt som skrivs, oftast formas efter ett egentligt syfte – en eftersträvan att visa vilket perfekt liv personen i fråga lever. Men så fann jag din blogg, och mitt hjärta brast. Så mycket ärlighet, nakna ord och känslor som på en gång fick mitt hjärta att stanna för att sedan slå dubbla slag.
Det är svårt att i ord beskriva vilken sann inspirationskälla du är, och hur jäkla modig du är. För det är precis vad du är, en hjältinna.
Tack för att du vågar visa livets alla färger. Tack för att du visar att livet är det finaste vi har trots alla motgångar. Jag önskar att fler vore som Du, för jag tror att det är sådana som du som förändrar världen och gör den till en bättre plats. Så tack Ditte! All lycka till er och era fantastiska barn!
Hittade till din hemsida och föll för Krigsgudinnan Njorun. Tänkte därför fråga om det är möjligt att beställa, och isåfall hur lång leveranstiden är? Tack på förhand! “

Alltså förstår ni? Att det finns så många fina människor som tar sig tid att skriva så fina känslosamma mail. knappt att jag själv kan fatta. <3
Efter allt packande åkte vi till sjukhuset, Della var jätte glad och pratade hela bilresan 🙂 Väl framme på sjukhuset blev hon suris och vem kan klandra henne? vi hatar det där stället mer än pesten hon och jag. Även om det här mötet gick fort och dom faktiskt är väldigt bra på just den avdelning är det ju själva miljön som skapar kalla kårar. Mesen hon skötte sig jätte bra, fick lyssna på babblarna och när vi kom ut därifrån så var hon lika glad igen. Så himla duktig. <3
Åkte direkt och hämtade upp Fanny efter sjukhuset för att sen åka och träna på Wenngarn. Skönt, och jag tror att jag kanske kan komma igång igen nu. Jag vet att jag behöver det, mår ju så mycket bättre utav det och min rygg skulle också bli väldigt glad om jag började igen. Känner ivarjefall att jag blev lite pepp utav det. Nu har vi handlat och precis ätit upp middagen. Lillasyster och Jonas är påväg hit för lite spel ikväll.
Hoppas ni haft en fin dag 🙂 Kramar

 

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.