Måndag

Drog upp rullgardinen i morse och möttes av soluppgång och frostiga röda blad på träden på våran baksida. Så himla fint! Tände ljus och satte på en kanna té, gjorde frukost till Julli och tröstade liten Della som var ledsen ❤️ Sen släppte jag ut Truls som fick springa runt på baksidan då Dellis fortfarande var ledsen. Skjutsade efter frukosten in David till jobbet och åkte sen tillbaka hem, idag ska jag jobba med inspo bilder till Instagram för coffee center ?? kommer bli super. Vad har ni för planer för dagen?
Puss på er
Tröttmössor i morse ❤️❤️??
image

Puss Ditte

3 kommentarer om “Måndag

  1. Nira says:

    Tack för allt du delar med dig av! Låt aldrig folk trycka ner dig, du inspirerar och ger hopp och glädje. Hoppas du får en fortsatt fin måndag:)

  2. Jenny says:

    Ååå ni är så himla fina tillsammans. Jag kan inte låta bli att förundras över hur ni orkar med jobb, två döttra varav en som kräver (kräver kanske är fel ord, behöver är kanske mer rätt) mer av er än ett barn som inte riskerar att dö varje gång någon är förkyld i dess närhet. Har själv två döttra, 14 & 9 år och jag oroar mig ständigt trots att dom inte möter och kämpar med samma hinder i livet som er fina lilla Della gör. All kredd till er. Och till alla åsiktsmaskiner som tror sig vara bättre än er. Dra dit pepparn växer. Det krävs bara de bästa av föräldrar att orka kämpa som ni med både byråkrati och hotande sjukdomar som ni gör

  3. Josefin says:

    Hej! Otroligt fin blogg du har. Den pälsjackan du har på dig, så snygg, var är den ifrån! Kramar josssn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.