Måndag morgon

Hej ❤️ Måndag idag, ny vecka. Blir förmodligen sjukskriven 100% från och med idag.. vaknade och var alldeles yr utav trötthet. Kunde inte somna i går, hjärnspöken efter i fredags.. inte konstigt jag som redan var orolig har blivit lite mer orolig. Försöker att ta det så lungt jag bara kan, att lyssna på kroppen. Efter julkalender tillsammans med mina älsklings tjejer i morse så åkte jag och David till barnmorskan, tog blodprover och lyssnade på bebis hjärta ❤️ Mitt blodsocker låg bra men jag måste börja äta järn nu, kanske därför jag känt mig så yr senaste dygnet. Pussades hejdå med David och åkte sen till Ica för att köpa massa frukt och fiberrikt hårdbröd. Nu har jag precis ätit fruktsallad tillsammans med Mickis och snart blir det film under en filt i soffan, trööööttt Ditte här hemma idag. Hoppas ni får en finfin start på veckan. Jag längtar väldigt mycket till fredag, då ska jag och David bo i sviten på hotel villa Anna inne i stan. ❤️❤️❤️
Väldigt vacker himmel i morse påvägen till barnmorskan. ????
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.