Härliga måndag

God morgon <3 Hoppas ni sovit gott, det har jag. Som en prinsessa, våran säng är verkligen topp notch! Kan verkligen rekommendera er att lägga ner mycket tid och pengar på att hitta en bra säng, vi köpte våran Tempur för 4 år sen, första veckan låg jag och david på varsin sida utav sängen och tittade rakt upp i taket och tänkte precis samma tanke men ingen av oss våga säga något. Ungefär såhär ” VAD HAR VI GJORT?! ” den var verkligen stenhård, nu i efterhand skrattar vi åt det. Hur som så är den helt underbar nu. Perfekt för mig som har ryggpoblem, till och med barnen älskar den, jullan vill alltid sova i bredvid mig när David är borta och Della somnar alltid på en gång när vi lägger oss här. <3 Sovrummet är dessutom ett av mina favorit rum, i förra veckan köpa jag nya sängbord som jag är väldigt nöjd med, vi kör på gråa och vita toner i sovrummet.. precis som i resten av huset 😛
vsco-photo-1 9 vsco-photo-2 6 vsco-photo-3 5 vsco-photo-4 4 vsco-photo-5 4
Vad ska ni göra idag? Jag och Jullan ska packa, tvätta och mysa med min mamma. Julli åker till farmor och farfar i Öregrund i eftermiddag och ska vara där hela veckan, Truls åker till min mormor och morfar och ska stanna hela veckan, Della behöver vi inte packa till för hon stannar hemma med sina änglar <3 I morgonbitti åker vi, längtar!
 

Puss Ditte

5 kommentarer om “Härliga måndag

 1. Emma says:

  Hej! Jag vill först och främst säga att jag älskar din blogg. Du och din familj verkar så genuint härliga och godhjärtade. Jag har en fråga, kanske för privat men frågan är ju fri 🙂 Jag läste i Intervjun m dig hos allt för föräldrar att Jouline inte är din biologiska dotter, har hon någon kontakt m sin mamma eller bor hon hos er till 100%? Kram Emma

 2. Jeanette says:

  Hej!
  Vi köpte Tempur säng för ngn månad sen & efter första natten så sa vi: Vad har vi gjort? Vi sov inte en blund, men nu älskar vi den, värd varenda krona! Hoppas ni får en mysig resa, Ystad Saltsjöbad är så mysigt! Kram

  • dittesvanfeldt says:

   Hej 🙂
   Haha precis som vi!! Ja nu är det verkligen värd varenda krona! Väldigt skön. Tack snälla, vi har aldrig varit där förut, ska bli väldigt mysigt! Det ser underbart ut på bilder jag sett. Kram

  • dittesvanfeldt says:

   Tack, visst är dem fina. Från Åhlens 🙂 beställde via hemsidan och fick dem två dagar senare dessutom hemkörda. Tipptopp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.