Måndag & veckans planer

God morgon vänner ❤️
Jäkligt krånglig natt här hemma.. Duni vaknar typ en gång i timmen och gråter pga den här dumma tanden! Vid 04 tyckte hon att det var goooood morgon ??? det tyckte inte jag. Hon somnade om efter en timme ändå tack och lov. Nu vaknade vi igen. 4 timmars sammanhängande sömn är ju trevligt i varjefall ? nu tycker jag att tanden kan spricka igenom så hon slipper ha det så kämpigt. Näsan är jätte täppt också.. hon har ju så liten nos.
Veckans planer :
Idag, vid 11 ska vi till bvc jag & Duni.. ❣️ förutom det har vi inga planer idag. David önskade att jag skulle shoppa nya kläder till honom ? men tror att vi åker in till stan tillsammans och gör det i kväll. OCH roligaste utav allt ??? ikväll kommer dem från Granitop och installerar nya bänkskivor i köket ?? sååååå pirrigt!
Tisdag: Inget planerat på hela dagen, väldigt skönt. Vid 15.30 ska jag skjutsa Jullis och hennes vänner till handbollsträningen..
Onsdag: Ska vi åka in till Sthlm, först ska jag träffa Julia och hennes underbart söta son Milan. ( många utav er har kanske sett dem på tv? De är nämligen med i unga föräldrar. ) ❤️ vi ska träffas på tekniska museet ☺️ så Duni och Milan får leka av sig lite, sen ska vi sätta oss på något mysigt fik och planera en väldigt roligt sak som vi ska göra tillsammans ?
Efter det ska jag träffa Josefin på Loppi ❤️ få lite pepp och gå igenom strukturen på bloggen osv. Alltid bra❣️
Torsdag :
Della har börjat på simning i varmvattens bassäng så jag tänkte följa med och kolla in det ? hon älskar det.
Fredag:
Della ska få botox i benet, så det blir några timmars sjukhushäng. Men sen kommer Emily och hennes familj hem hit ❤️ så mysigt!
Lördag :
David har bokat in en spa dag till oss, som jag längtar! Spa och champagne hela dagen som avslutas med 3 – rätters. ❤️ känns som att vi behöver det efter allt som varit några månader tillbaka nu.. ❤️
Nuuuu ska vi upp och hoppa, göra frukost och sätta på kaffet ☕️ min bästa morgonrutin efter en jobbig natt. ☺️

Puss Ditte

4 kommentarer om “Måndag & veckans planer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.