Måndag

Igår hade vi en riktig mysdag, Nanette hängde här hela dagen, vi drack alledeles för mycket kaffe, pratade åt lunch och bara va. Mamma och pappa kom också, fikade lite sen tog dom Della ut på en långprommis i vagnen. Innan det så provade vi gåstolen som hon fick när hon var jätte liten och igår gick hon faktiskt, själv! innan när vi provat den har hon mest skrikigt. Nu var det mest jag som skrek, av lycka. Satt som en tok på golvet och hejjade. Hon blir så glad och stolt när vi hejjar på henne, lyser lycka i hennes ögon. <3

Vid 17 åkte vi vidare till Mickis och Jonas, åt och drack super gott, skrattade massor också. Ovanligt bra söndag helt enkelt.

Idag vaknade jag utav att solen letade sig in i sovrummet, bästa sättet att vakna på. Inga planer idag förutom att jag ska få nytt härdlack på mina naglar hos bästa Susanna. Sen blir det mys med lite Della, kanske att vi åker till Sigtuna och fikar. Ikväll kommer min lilla ganska stora Älskling hem igen, efter en veckas skidåkning med farmor och farfar.. det skulle ha varit så, hoppskola skulle det blivit den här påsken men jullis blev sjuk. Nu är hon frisk igen och igår åkte dem skoter och skidor, när vi ringde var dem på after ski så då fanns det ingen tid till att prata med oss. Längtar efter henne, ska bädda rent i hennes säng och lägga fram påskpaket sen ska vi ha måndagsmys med film och popcorn.

NU kaffe i sängen.

Puss Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.