Mässlingen?

Hej ❤️
Natten var verkligen härlig om man jämför med de senaste nätterna. ? Duni vaknade bara en gång och ville dricka och äta en yoghurt sen somnade hon bums om igen och vaknade vid 07.30 ❤️ idag har varit en mycket bättre dag men vi ville ändå åka till läkargruppen.
Dem tog olika prover och diskuterade om vad det kunde vara. Hennes utslag ser ut som mässlingutslag sa sköterskan först. Höll på att smälla av i några sekunder men proverna visade inget alls. Allt var tipptopp. ❤️ skönt.
Efter besöket åkte vi in till stan, köpte hennes favorit smoothie som hon fick suga i sig ❤️ lilla gumman. Mötte upp Nenne och fikade tillsammans. Sen gick vi en mysig promenad genom stan till bilen som jag parkerade uppe vid villa Anna ☀️ älskar dagar som dessa. Bara massa mys!
Sen åkte vi till Gullvian och köpte en tidig morsdagbukett till mamma ❤️? eftersom att vi åker på lördag så ville jag ge henne den innan, och så bokade vi in en dag på skepparholmens spa ?

När David kom hem åkte jag till Nanette, vi åkte till Gränby och handlade det sista inför resan. ☀️?? sååå stressad nu. Haha förstår inte! Varför jag får sån resfeber.
Ni får jätte gärna ge mig era bästa Mallorca tips ? skulle uppskattas mycket.
En liten gos med sin nya hatt ?

PUSS ❤️

Puss Ditte

9 kommentarer om “Mässlingen?

 1. Sanna says:

  Hyr bil och kör runt och stanna i alla små byar! Valdemossa blev en personlig favorit när jag var där.

 2. Sara says:

  3 dagars feber? 3 dgr med hög feber sen utvecklar sig ett utslag. Virus som alla barn får oftast innan 2 års ålder. Mvh

 3. Carolina says:

  Inte tredagars feber hon haft? Det brukar vara riktigt hög feber 2-4 dagar som sen försvinner och barnet får prickar på hela kroppen. Vår minsta matvägrade typ en vecka efter också och var klängig men annars helt ok. Lycka till och njut av resan!! ❤️

 4. Sanna says:

  Hej! Försvann min kommentar eller hsr den inte godkänts? 🙁
  Ville iaf bara tipsa om valdemossa på Mallorca! Ett riktigt vackert ställe.

 5. Alexandra says:

  Tre dagars feber kanske? Har mina barn haft och det liknar mässlingutslag..
  Hoppas ni får en fin resa till Mallorca

 6. Linda says:

  Låter som tre dagars febern. Den hade min son nyss. Hemskt hur varm han var och åt knappt. Av den får man prickar när febern börjat släppa.

 7. Maja says:

  Det kan inte vara tredagarsfebern hon åkt på? Våran dotter hade de för någon vecka sedan och när febern gick ner fick hon sånna prickar över hela kroppen. Krya på er ?

 8. Nicola says:

  Är det inte tredagarsfeber? Min son som är snart ett är har haft hög feber i ett par dagar som sedan mynnade ut i sånna utslag över hela kroppen. Det såg precis likadana ut och vi fick svaret att det var tredagarsfeber ? tycker mig minnas att du skrivit att Duni haft hög feber också?

 9. Lina says:

  Hon kan inte ha ätit jordgubbar? Min son fick en massa utslag när han var liten och då hade han ätit jordgubbar och därav utslagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.