Mat hem

Igår var en ganska seg dag, gick med jullis till skolan.. sol men isande kallt. Städade lite och sen mötte jag upp David för att åka iväg på möte, sen hem igen och mysa med Della. Sjunga och kramas är det bästa som finns, enligt henne och jag kan nog hålla med. Vi 15.15 kom mathem.se hem med leverans för första gången.. hur smidigt? Jag som verkligen ogillar att handla i mataffärer kan nu bara klicka hem det jag vill ha och så kommer dom dagen efter. PERFEKT. Så nöjd! Nenne kom och hängde <3 och jag började laga mat, fläskfilé med gräddsås, ris och broccoli. Jouline var hos Isabelle och lekte efter skolan och åt där, efter maten åkte vi och hämtade henne för att sen åka till Hoppsan. Där hemma hos farmor och farfar var det i full gång med att rensa litervis med blåbär, så jag satte mig och hjälpte till. Sååå gott och vi fick med oss mamma hem. Det blev yoghurt och blåbär till kvällsmål.
Idag ska jag till tandläkaren för första gången sen jag vet inte när, hua! har sån tandläkarfobi, blir svettig bara jag följer med Jullis ( som tycker det är hur kul som helst ) Har lyckats gömma min rädsla väldigt bra då hon inte märkt något, men usch vad jag ogillar det. Blev mer eller mindre misshandlad utav en tandläkare när jag var liten, fick gå till “terapeut” tandläkare hela min uppväxt för att försöka få bort det men nää funkade inte så bra. Nu har Pappa bokat in mig hos sin och mammas tandläkare i sthlm som ska vara hur bra som helst. Såååå det går nog bra idag.
Älskar mina och Jullis morgonrutiner, lugn frukost och sen fixa iordning oss, sen myser vi med Della <3 och sen går till skolan. Väldigt skön start på dagen och i och med att vi tar en prommis i stället för att ta bilen får vi extra prat tid tillsammans på vägen till skolan. Idag följer Moa med henne hem efter skolan och sen är det handboll, älskar att följa med och kolla på henne, dom är så små med ändå så duktiga!
Nej nu ska jag fixa det sista innan det är dax att åka.
Det är riktigt kyligt på morgonen nu, myyyys med stora gosiga halsdukar.

Puss Ditte

2 kommentarer om “Mat hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.