Matchar nästan alla mina älsklingar

(Inlägget innehåller adlinks)
Hej ❤
Idag har vi hängt med Emily och hennes Vinnie hela dagen. Vi åkte till Täby centrum, började med god avokado macka, juice & cappuccino på Joe and the juice. Duni drack nästan upp min energizer juice på ingefära, röd grape och äpple ??

Shoppade lite nytt till mig och Jullis, sneakers lika som pappan redan har.. så nu matcha vi allihopa. Har beställt ett par till Duni också som jag ska hämta ut ikväll ? Finns HÄR.
Köpte ett par nya solglasögon, Finns HÄR. två par byxor och en bikini. ?

Jullis fick två t-shirts, vårjacka & jeans kjol. ?

Köpte två födelsedags presenter till Duni också, en jätte fin bok & en stickad tröja från mango.

I går köpte jag min favorit parfym, äntligen. Inte unnat mig det på lääänge. Tycker inte att det är jätte kul att köpa men nu tog jag tag i det.
Gröna äpplet från DKNY, finns HÄR. och luktar ljuvligt.

Nu ska jag snart börja göra middag, Duni sover som en stock.. trött liten älskling. Jullis är inne hos della och visat sitt nya silme och David kommer snart hem <3 

Puss Ditte

9 kommentarer om “Matchar nästan alla mina älsklingar

  1. Monica Kristoffersen says:

    Vil få ønske dere alle en flott påske ( når den er neste uke ) ? Dere virker som noen utrolig sterke flotte mennesker alle sammen ? Den parfymen er den beste , bruker bare den jeg ?

  2. jungfrumamma86 says:

    Älskar den där parfymen, den är riktigt fräsch verkligen. Hade den för längesen och hade helt glömt bort denna. Måste jag köpa igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att vår hemsida ska vara så bra som möjligt.